Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινό με σελινόριζα Νο.02
Χοιρινό με σελινόριζα Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Τετάρτη, 16/12/15
Υλικά
  • 1 κιλό ψαχνό χοιρινό
  • 2 κουταλιές αλεύρι
  • 2 κουταλάκια αλάτι και λίγο πιπέρι
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1,5 κιλό σελινόριζα
  • 3 κρόκους αυγών
  • το χυμό 2-3 λεμονιών
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι και αλευρώνουμε το κρέας.
  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το αλευρωμένο κρέας. Βάζουμε 5 φλυτζ ζεστό νερό και το αφήνουμε να σιγοβράζει για 1 ώρα.
  • Καθαρίζουμε τη σελινόριζα, τη κόβουμε σε φέτες και τις ρίχνουμε στο κρέας μαζί με μερικές φούντες σέλινο ψιλοκομμένες.
  • Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 1/2 ώρας.
  • Κάνουμε αυγολέμονο με τους κρόκους των αυγών και το χυμό των λεμονιών και δένουμε τη σάλτσα.
Καλή σας όρεξη

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 891
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17/12/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός