Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Λιχουδια la vache qui rit σε ρολο
Λιχουδια la vache qui rit σε ρολο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 20/12/15
Ρολο σνακ για καθε περιπτωση ...
Θα χρειαστουμε
  • 2 μεγαλα κουτια περιπου 400 γραμ τυρακια la vache qui rit καθαρισμένα
  • 30 φετάκια περιπου πολύ λεπτα σαλάμι πεπερονι
  • 1 μεγάλη πρασινη πιπερια κομμενη σε παρα πολυ λεπτες φετουλες
  • μια μεμβρανη μεγάλη ζελατίνα, και μια μικροτερη για να τυλιξουμε το ετοιμιο ρολό που θα βαλουμε στο ψυγειο.
Πως θα το φτιαξουμε
  • Παιρνουμε στην μεγαλη μεμβρανη και την στρώνουμε στην επιφανεια εργασιας.
  • Απλωνουμε το σαλαμι σαν χαλι, την φετα κολητη επανω στην αλλη και απο επανω απλωνουμε με μια σπατυλα το τυράκι το οποιο πριν εχουμε με ενα πιρουνι αφρατέψει. Το απλωνουμε μεχρι να καλυψει ολο το σαλαμακι με ενα παχυ στρωμα. Απο επανω στρωνουμε αραια τις φετουλες της πιπεριας.
  • Τυλιγουμε ολο το συνολο σε ενα μακρυ ρολο ελαφρα σφιχτο χωρις να μας βγει η γεμιση εξω και το τυλιγουμε στην μικρη μεμβρανη που το μεταφεραμε με προσοχη. Το κλεινουμε απο τις δυο πλευρες σαν καραμελλα και το βαζουμε στο ψυγειο να σφιξει ελαφρα.
  • Σερβιρουμε φερουλες κομμενες απο το ρολο παχους ενος ποντου επανω σε λεπτες φετουλες ψωμιου ή κρακερακια ή φρυγανιτσες.

Ειναι ωραιο να γινει σαντουιτς για το κολατσιο των παιδιων ή για μπουφε


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2708
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/12/15 )