Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κέικ λεοπάρ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τρίτη, 01/03/16
__425_18
Το λεοπάρ κέικ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σκίζει και σε γεύση και σε εμφάνιση!

Ο εθισμός μου σε οτιδήποτε γλυκό, αφρατό και λαχταριστό είναι γνωστός (εύχομαι όχι και ανίατος). Μέχρι να θεραπευτώ (για το οποίο έχουμε καιρό ακόμα) θα συνεχίσω να κοιτάω με καρδούλες στα μάτια πράγματα όπως ΑΥΤΌ το κέικ. Πες αλήθεια, δεν είναι ό,τι πιο σέξι έχεις δει σε κέικ;

Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική.

 Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε και το έφτιαξε, μοιράστηκε την συνταγή, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική.

Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις. Χρειάζεται απλώς όρεξη να ασχοληθείς. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να πατήσεις play σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει βήμα-βήμα την εκτέλεση του.

http://www.tilestwra.com


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1121
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 06/03/16 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός