Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Τυρομπαλακια φούρνου θεϊκά
Τυρομπαλακια φούρνου θεϊκά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Σάββατο, 19/03/16
Υλικά
  • 550 περίπου αλεύρι γοχ
  • 1 φακελάκια ξερή μαγιά
  • 1/2 ποτήρι του νερού χλιαρό
  • 1/2 ποτήρι του νερού γάλα χλιαρό
  • 1/2 ποτήρι του νερού σπορέλαιο
  • 1 αυγό
  • 1 1/2 κγ αλάτι
  • 3 κγ ζάχαρη

Γέμιση

  • 200 γρ φέτα
  • 1 κσ γιαούρτι
  • 1 αυγό
  • 1 1/2 κγ σιμιγδάλι
  • 1/2 ποτηράκι του κρασιού γάλα
  • λίγο πιπέρι
  • μια πρέζα ξερό δυόσμο
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε το γάλα με το νερό.
  • Ρίχνουμε μέσα στα χλιαρά υγρά την ζάχαρη και λιώνουμε την μαγιά.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι το αλάτι και το αυγό και ζυμώνουμε τέλος ρίχνουμε το σπορέλαιο να κάνουμε μια μαλακή ζύμη,
  • Την σκεπάζουμε με μεμβράνη να ξεκουραστεί για 45 λεπτά περίπου
Εκτέλεση για την γέμιση
  • Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το γάλα και ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε να γίνει μια κρέμα.
  • τρίβουμε την φέτα ρίχνουμε το πιπέρι το αυγό και μόλις έχει κρυώσει η κρέμα την προσθέτουμε και αυτή .
  • Κάνουμε μικρά μπαλάκια τα πατάμε να ανοίξουν στην παλάμη μας η΄με ρολάκι και βάζουμε στο κέντρο την γέμιση και κλείνουμε κυκλικά τα τυροπιτάκια μας.
  • τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.

τα ψήνουμε στους 170 για 20 λεπτά


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 1282
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 21/03/16 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός