Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σαρδέλες τηγανητές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Τετάρτη, 30/03/16
Υλικά:
  • 1 κιλό μεγάλες σαρδέλες
  • Αλάτι
  • Γάλα φρέσκο
  • Αλεύρι
  • Λάδι για το τηγάνι
  • Λεμόνι και μαϊντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
  • Καθαρίζετε και πλένετε καλά τις σαρδέλες
  • Τις αφήνετε να στραγγίσουν και τις πασπαλίζετε με αλάτι.
  • Ετοιμάζετε το τηγάνι και βάζετε σε ένα πιάτο το γάλα και σε ένα άλλο το αλεύρι. Περνάτε τις σαρδέλες μια μία από το γάλα, μετά από το αλεύρι και τέλος στο τηγάνι.
Σερβίρετε αμέσως με λεμόνι και μαϊντανό
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2623
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 03/04/16 )