Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τζατζίκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 21/05/07
Υλικά:
1/2 κιλό (στραγγιστό) Γιαούρτι
ή
11/2 ποτήρι πηχτό εμπορίου Γιαούρτι
2 μεγάλα Αγγούρι(α)
1 μέτριο Σκόρδο
1 φλιτζάνι Λάδι
Αλάτι

Τρόπος παρασκευής
Πλένομε και σκουπίζουμε τα αγγούρια. Καθαρίζουμε 1,5 αγγούρι και του ξύνουμε. Το άλλο μισό το ξύνουμε χωρίς να αφαιρέσουμε το τσόφλι. Το βάζομε σ' ένα τρυπητό να στραγγίξει και το πιέζουμε να φύγει το νερό (μπορείς επίσης να το βάλεις μέσα σε πετσέτα και να ζουλάς για να χύσει το νερό). Το ρίχνεις στο μπολ μαζί με το σκόρδο το ψιλοκομμένο, το γιαούρτι, το αλάτι, το λάδι και τα ταράζεις ώσπου να γίνουν κρέμα.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )