Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φλογέρες με ελιές και κασέρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από nababy   
Πέμπτη, 07/04/16
Υλικά :
  • 500 γρ. φύλλα κρούστας
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
  • 5-6 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα (μόνο το άσπρο τμήμα τους)
  • 400 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ή θρούμπα
  • 160 γρ. ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
  • 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνετε λίγο λάδι και σοτάρετε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν. Σβήνετε με κρασί και βράζετε μέχρις ότου εξατμιστούν εντελώς τα υγρά. Αφήνετε να κρυώσουν.
  • Προσθέτετε στα κρεμμύδια, το τριμμένο κασέρι, τη ρίγανη ή τη θρούμπα, την πιπεριά και τις ελιές και ανακατεύετε καλά. Τέλος, προσθέτετε και τα αυγά, λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύετε πάλι.
  • Τοποθετείτε σε επίπεδη επιφάνεια δύο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο και τα αλείφετε με λάδι. Βάζετε μια λωρίδα από τη γέμιση πάνω στα δύο φύλλα και τυλίγετε σε ρολό. Τοποθετείτε το ρολό σε λαδωμένο ταψί. Επαναλαμβάνετε την όλη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα και την υπόλοιπη γέμιση.
  • Τοποθετείτε στο ταψί τα ρολά το ένα δίπλα στο άλλο και ψήνετε στους 180ο-200οC. Κατόπιν, κόβετε κάθε ρολό σε φλογέρες μήκους 10-12 εκ.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1490
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 10/04/16 )