Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Άρθρα arrow Τεχνικές arrow Μέθοδος για γρήγορη σπανακόπιτα
Μέθοδος για γρήγορη σπανακόπιτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από annakouki   
Τετάρτη, 06/04/16

1_225Θα εξακολουθήσουμε την παροιμια που λεει "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινάσουν μαγειρευουν"

Είναι μερικα βηματα που αν τα ακολουθήσεις σε μιση ώρα με σαρανταπεντε λεπτα θα έχεις βαλει σπανακοπιτα στο φουρνο.

1. Όταν φτιάχνεται ζύμη για φύλλο να φτιάχνεται διπλή δόση για να έχετε ζύμη έτοιμη την επομενη φορά που θα τη θέλετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την βγάλετε νωρίς από την κατάψυξη και έχετε έτοιμη ζύμη.

2. Όταν παίρνεται μυρωδικά για την πίτα πάρτε διπλά και κόψτε τα και βάλτε τα στην κατάψυξη

3. Το ίδιο κάντε και με το σπανάκι και χόρτα για την πίτα.

Τώρα ήρθε η ώρα που θέλετε σπανακόπιτα

ξεπαγώστε  τη ζύμη, βάζετε τα υπόλοιπα υλικά στη κατσαρόλα να ξεπαγώσουν τα στραγγίζεται και ακολουθήστε ο καθένας όποια συνταγή θέλει. 

Δοκιμάστε και πέστε μου αν έχω δίκιο


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2792
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 23/04/16 )