Υλικά - Πατάτες 3 μεγάλες τριμμένες
- Αυγό 1 τεμ
- Γραβιέρα 80 γρ τριμμένη
- Πάπρικα
- Αλάτι - πιπέρι λίγο
- Λαδόκολλα
| |
Οδηγίες - Καθαρίζουμε και τρίβουμε τις πατάτες από την λεπτή μεριά του τρίφτη και τις στραγγίζουμε πολύ καλά.
- Τρίβουμε το τυρί μας και βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ, μαζί και το αυγό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν.
- Ζεσταίνουμε την τοστιέρα, βάζουμε την λαδόκολλα κι απλώνουμε το μείγμα πάνω της (θέλουμε να έχει πάχος 1 εκ).
- Καλύπτουμε με την λαδόκολλα που περισσεύει (δείτε φωτ υλικό) και ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά περίπου μέχρι να ξεκολλάει η λαδόκολλα.
- Το παρακολουθούμε ώστε όταν η λαδόκολλα ξεκολλήσει να το βγάλουμε αμέσως για να μην μας ξεραθεί, το θέλουμε μαλακό.
Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό. Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4257 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |