Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο με θυμάρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Κυριακή, 20/11/16
Υλικά
  • 4 στήθη Κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα.
  • 2 κ. σ. Ελαιόλαδο.
  • 1 κ. σ. χυμός Λεμονιού.
  • 1 κ. σ. θυμαρί φρέσκο ψιλοκομμένο ή τριμμένο ξερό.
  • 2 σκελίδες Σκόρδο λυωμένο.
Εκτέλεση
  • Ανακατέψτε το λάδι, το λεμόνι, το θυμάρι και το σκόρδο.
  • Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μίγμα.
  • Σκεπάστε και κρατήστε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
  • Βάλτε το στη σχάρα αφού ετοιμάστε τη φωτιά και ψήστε για 6-7 λεπτά από κάθε μεριά

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1717
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 22/01/17 )