ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μύδια καθαρισμένα
- Για το χυλό
- 1 φλυτζάνι αλεύρι σκληρό
- 1 φλυτζάνι μπύρα
- αλάτι - πιπέρι
- κύμινο (προαιρετικά)
- πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε έναν πηχτό χυλό ενώνοντας όλα τα παραπάνω υλικά εκτός τα μύδια. Σκουπίζουμε τα μύδια από τα νερά. Τα βουτάμε στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 11198 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |