Σελίδα 2 από 2 Υλικά : - 5 θράψαλα
- 1 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- λίγο μαϊντανό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 πιπεριά
- 1 φλυτζάνι φέτα σε κυβάκια
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Παρασκευή :
Πλένω και καθαρίζω τα θράψαλα. Σε ένα μπωλ βάζω το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, τη φέτα, τη ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια και την πιπεριά. Βάζω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύω πολύ καλά. Γεμίζω με το μείγμα τα θράψαλα και ράβω το επάνω μέρος να μη χυθεί η γέμιση κατά το ψήσιμο. Τα τοποθετώ σε σκεύος για φούρνο με καπάκι, προσθέτω λάδι και ρίχνω απο πάνω τη γέμιση που έχει περισέψει. Ψήνω μέχρι να ψηθούν τα θράψαλα και να δέσει η σάλτσα (περίπου 1 ώρα στους 180). Σερβίρονται ζεστά αφού πρώτα αφαιρέσουμε την κλωστή. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 42417 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|