Για τσίπουρα και ούζα:
Υλικά:
- 3-4 πατάτες βρασμένες σε αλατισμένο νερό
- 3-4-5 σκελίδες σκόρδο... όσο έντονο μας αρέσει
- 1 αυγό
- πιπέρι ή μπούκοβο (και εδώ όσο μας αρέσει)
- μαιντανό
- αλεύρι ή φρυγανιά για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Αλέθουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το σκόρδο λειωμένο ή τριμμένο όπως θα κάναμε για μια σκορδαλιά. Προσθέτουμε και αλατοπίπερο, και μαϊντανό, και το αυγό. Πλάθουμε μπαλάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11794 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |