Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά arrow Σκορδαλιά τηγανιτή (τσιπουρομεζές)
Σκορδαλιά τηγανιτή (τσιπουρομεζές) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από arhontia   
Δευτέρα, 06/08/07

Για τσίπουρα και ούζα:

Υλικά:
  • 3-4 πατάτες βρασμένες σε αλατισμένο νερό
  • 3-4-5 σκελίδες σκόρδο... όσο έντονο μας αρέσει
  • 1 αυγό
  • πιπέρι ή μπούκοβο (και εδώ όσο μας αρέσει)
  • μαιντανό
  • αλεύρι ή φρυγανιά για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:

Αλέθουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το σκόρδο λειωμένο ή τριμμένο όπως θα κάναμε για μια σκορδαλιά. Προσθέτουμε και αλατοπίπερο, και μαϊντανό, και το αυγό. Πλάθουμε μπαλάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11794
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 08-08-2007 09:23
 
Πρωτότυπο....μ΄ αρέσει!! :p :p
 
Lia_P
2. 09-08-2007 13:04
 
Τελικά τα πάντα μπορούν να γίνουν κεφτές. Λία, μήπως να οργανώναμε εβδομάδα κεφτέ;;;
 
3. 09-08-2007 16:39
 
Λες να το κάνουμε; στο τηγάνι ή στα ταψάκια των μάφιν; :grin :grin :grin :grin  
 
Λίτσα, ακούς; :zzz
 
Lia_P
4. 09-08-2007 23:05
 
Χαχα... κι εγώ αυτό σκεφτόμουν την ώρα που έγραφα το σχόλιο!!
 

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 23/04/13 )