Υλικά : - 250 σκληρή ελληνική φέτα, (κομμένη σε 2 εκατ.-παχιές φέτες )
- 1 μεγάλο αυγό
- 2 φλιτζανάκια σουσάμι
- 4-6 κουτάλ. σούπας ελαιόλαδο
- λεμόνι (στο τέλος)
Εκτέλεση : - Απλώστε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο
- Βυθίστε τη φέτα πρώτα στο αυγό
- Μετά στο σουσάμι, πιέστε στους σπόρους σουσαμιού και στις δύο πλευρές.
- Θερμάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
- Τοποθετήστε μια ή δύο φέτες τυριών στο τηγανι.
- Μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, γυριστέ την από την άλλη πλευρά.
Επαναλάβετε με την επόμενη φέτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (55) | Εμφανίσεις: 37097 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |