Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πατσάς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 21/05/07
Υλικά:
2 κιλά κοιλιά μοσχαριού (από όλα τα μέρη)
1 πόδι μοσχαρίσιο
1 ολόκληρο μήλο
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια την κοιλιά
Σπάτε το πόδι σε 4 κομμάτια
Τα βράζετε όλα μαζί με νερό και ξαφρίζετε
Όταν μισοβράσουν τα ψιλοκόβετε
Προσθέτετε ένα ολόκληρο μήλο με το φλούδι
Αλατοπιπερώνετε
Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοΒράζετε μέχρι να γίνουν όλα πολτός
Σερβίρεται με ξύδι ή σκορδοστούμπι (λιωμένο σκόρδο σε ξύδι)
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )