Υλικά
- 1 πακέτο ζάχαρη
- 1 πακέτο φρυγανιές
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 500 γρ. σαντιγύ
- 6 ποτήρια νερό
- 3 φλυτζάνια γάλα
- κανέλα
- αμυγδαλόψυχα
Παρασκευή
Φτιάχνουμε το σιρόπι, ανακατεύοντας 6 ποτήρια χλιαρό νερό με 6 ποτήρια ζάχαρη. Βουτάμε στο χλιαρό σιρόπι τις φρυγανιές, τις στρώνουμε σ' ένα πυρέξ και τις πασπαλίζουμε με κανέλα. Εν τω μεταξύ, έχουμε ετοιμάσει την κρέμα, και την απλώνουμε πάνω από τις φρυγανιές. Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φρυγανιές, πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα κανέλα και γαρνίρουμε με τη σαντιγύ. Το βάζουμε στο ψυγείο. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 33633 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |