Επιλογές μελών
Παρασκευή, 29/03/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Τεχνικές Γιατί είναι επικίνδυνο να μαρινάρω τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου;
Γιατί είναι επικίνδυνο να μαρινάρω τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου; |
Έχει υποβληθεί από KATE | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Σάββατο, 08/09/07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Γιατί είναι επικίνδυνο να μαρινάρω τρόφιμα σε θερμοκρασία δωματίου; Τα βακτηρίδια πολλαπλασιάζονται ταχύτατα σε θερμοκρασία δωματίου, επομένως για λόγους ασφαλείας τα τρόφιμα θα πρέπει να παραμένουν στο ψυγείο όταν μαρινάρονται. (Η κατάψυξη ελαττώνει το ρυθμό ανάπτυξης των βακτηριδίων .)
Μαρινάδα η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε ωμά κρέατα, πουλερικά και θαλασσινά περιέχει υγρά από τα τρόφιμα αυτά. Τα υγρά μπορεί να περιέχουν βακτηρίδια τα οποία εάν καταναλωθούν μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες. Το οξύ στη μαρινάδα δε σκοτώνει τα βακτηρίδια, επηρεάζει ελάχιστα το ρυθμό ανάπτυξής τους Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 13486 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 28/10/07 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 01/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/07/2023