Υλικά:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 ντομάτα ώριμη τριμμένη
- 250 γραμ. τυρί της αρεσκείας μας
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση :
Σωτάρω το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτω τον κιμά και αφήνω να σωταριστεί πολύ καλά. Προσθέτω την ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνω τον κιμά να γίνει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει τελείως στεγνός. Κατεβάζω από τη φωτιά και προσθέτω το τυρί τριμμένο. Στρώνω σε μεγάλο ταψί τα μισά φύλλα κρούστας αλείφοντας ενα ενα φύλλο με λάδι. Απλώνω τη γέμιση του κιμά και σκεπάζω με τα υπόλοιπα φύλλα αλειφοντάς τα και αυτά με λάδι. Ψήνω στους 170 βαθμούς περίπου μία ώρα. Καλή όρεξη!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 21003 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |