Υλικα (για 4 άτομα)
- 1 μαλακό αβοκάντο
- 2 μπάλες μοτσαρέλα
- 12 ντοματίνια
- 1 ματσάκι ρόκα
- 8 λαδοκούλουρα
- 1/4 του φλιτζανιού χυμο λεμόνι
- 1 κουτ. σούπας πολτό ελιας
- 1 κουτ. του γλυκού ξερο βασιλικό
- αλατι
Παρασκευή
- Κόβετε με το μαχαίρι το αβοκάντο στη μέση κατα μήκος.
- Αφαιρειτε τη φλούδα τους και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια.
- Στραγγιζετε την μοτσαρελα και την κοβετε σε κομματια.
- Κοβετε τα ντοματινια στη μέση και ψιλοκόβετε την ρόκα.
- Χτυπάτε στο μπλεντερ το ελαιολαδο με το χυμό του λεμονιου, τον πολτό ελίας, το βασιλικό και λιγο αλάτι.
- Αναακατεύετε το αβοκάντο, τα ντοματίνια, τη ρόκα και τη μοτσαρελα με το ντρέσινγκ.
- Σερβιρετε τη σαλάτα συνοδεύοντας με λαδο κουλουρα.
Bon Appéti Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 8830 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |