Υλικά - 3 πακετα πτι-μπερ
- 1 βιταμ (250 γρ)
- 4 αυγα
- 4 κουταλιες σουπας κακαο
- 2 φλυτζανια ζαχαρη αχνη
- 1 σφηνοποτηρο κονιακ
- 2 βανιλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εχουμε αφησει το βιταμ να ξαπαγωσει αρκετα.Τριβουμε τα μπισκοτα με τα χερια σε χοντρα κομματια.Ανακατευουμε τα αυγα με τη ζαχαρη (με τα χερια) να ανακατευτουν καλα.Προσθετω το βουτυρο και συνεχιζω να ανακατευω με τα χερια.Προσθετω σιγα σιγα το κακαο, τις βανιλιες και το κονιακ.Αφου γινουν ομοιομορφο μειγμα ριχνω και τα μπισκοτα και συνεχιζω να ανακατευω με τα χερια καλα.Κοβουμε ενα μακροστενο κομματι λαδοκολλα και απλωνουμε το μειγμα ωστε τυλιγωντας το να γινει ενα μπαστουνι.Το βαζουμε στην καταψυξη για τουλαχιστον δυο ωρες και ειναι ετοιμο για σερβιρισμα.(παραμενει στην καταψυξη μεχρι να τελειωσει ) Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 53415 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |