Υλικά - 1 πακέτο λινγκουίνι
- 6 φέτες σολομό καπνιστό
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. Βότκα
- ½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
- Βράζετε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό.
- Κόβετε το σολομό σε λετπές λωρίδες, λιώνετε το βούτυρο
στο τηγάνι και σωτάρετε λίγο τις λωρίδες σολομού. - Χαμηλωστε τη φωτια. Προσθέτετε στο τηγάνι τη βότκα,
την κρέμα γάλακτός, λίγο πιπέρι και τ`αφήνετε 5 λεπτά. - Πασπαλίζετε με λίγο άνιθο.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 16223 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |