Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σπετσοφάι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 7
Έχει υποβληθεί από zoi   
Τετάρτη, 19/09/07

Υλικά:

  • dsc01343_400Μισή θηλιά λουκάνικο χωριάτικο
  • Αρκετές πιπεριές πράσινες και κόκκινες (εγώ κόκκινες δεν είχα) καθαρισμένες από τα σπόρια χοντροκομμένες
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο χοντροκομμένο
  • Λίγο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 2-3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
  • Λίγη ζάχαρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:

Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό σκεύος χωρίς άλλη λιπαντική ουσία μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Βγάζουμε το λουκάνικο από το σκεύος και το στραγγίζουμε σε χαρτί έτσι ώστε να μην έχει πολύ λίπος. Σκουπίζουμε το αντικολλητικό σκεύος από το λίπος που έχει αφήσει το λουκάνικο και σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε για λίγο τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Κλείνουμε με ένα καπάκι κι αφήνουμε σε πιο χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν οι πιπεριές. Στη συνέχεια προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε για λίγο ακόμη το φαγητό στο μάτι μέχρι να δέσουν τα υλικά.

Καλή επιτυχία!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 16227
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 19-09-2007 15:06
 
ωραιο ζωη εγω δεν παραλειπω ποτε την πορτοκαλι πιπερια και βαζω παντα και λιγο κρασι και φυσικα λιγη κανελλιτσα. 
πολυ ωραιο!!
 
margarita79
2. 19-09-2007 16:02
 
Η ιδέα με το κρασί μου άρεσε πολύ!!! Την επόμενη φορά θα εφαρμοστεί. Ευχαριστώ Μαργαρίτα
 
zoi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 13/01/11 )