Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σπανακοπρασόπιτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από vago   
Δευτέρα, 08/10/07
Υλικά:
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 3-4 μετρια πράσα
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1/2 κιλό φέτα
  • 2 αβγά
  • αλάτι πιπέρι
  • λάδι

img_1606_400
Εκτέλεση:
Αφού πλύνω και καθαρίσω καλά το σπανάκι το κόβω και το βάζω σε μεγαλη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτω τα κρεμμυδάκια και τα πρασα ψιλοκομμένα. Τα αφήνω μέχρι να μεινουν χωρίς καθόλου υγρά. Κατεβάζω απο τη φωτιά και προσθέτω τη φέτα σε κύβους, τα αβγά χτυπημένα, αλάτι και πιπέρι.
Στρώνω σε ταψί ένα ένα τα μισά φύλλα αλειφοντάς τα με λίγο λάδι. Προσθέτω τη γέμιση και σκεπάζω με τα υπολοιπα φύλλα αλείφοντας και αυτά ενα ένα με λάδι.
Ψήνω στους 170 C για περιπου 1 ώρα.
Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7840
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 09-10-2007 09:16
 
Κράτα μου μια γωνία και έρχομαι..... Μιαμ, μιαμ.
 
sgr
2. 07-04-2013 00:49
 
Πολύ νόστιμη, την έφτιαξα σήμερα! Με τη διαφορά ότι πρόσθεσα ένα μέτριο κρεμμύδι ξερό και μισό ματσάκι μάραθο! Μιαμ μιαμ όντως!
 
mafalda85

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 29/03/10 )