Υλικά:
- 1 κιλό χοιρινό
- 8 μικρές πατατούλες
- 1 πρασινη πριπεριά ψιλοκομμένη
- λίγο κεφαλοτύρι σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι πιπέρι
- λεμόνι
- μουστάρδα
- ρίγανη
- λάδι
Εκτέλεση:
Πλένω καλά το κρέας και καθαρίζω τις πατατες. Τα τοποθετώ σε πιατέλα και ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και αλείφω με τη μουστάρδα. Βάζω το κρέας στη γάστρα και γύρω γύρω τις πατατούλες. Απο πάνω βάζω το τυρί, τις πιπεριές και το σκόρδο. Τέλος βάζω το λάδι (περίπου μισό ποτήρι) και μισό ποτήρι νερό. Κλείνω τη γάστρα και αφήνω το φαγητό να ψηθεί σε μέτριο φούρνο για 1,5 ώρα περιπου. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 44658 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |