Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μοσχάρι στιφάδο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 15
Έχει υποβληθεί από vago   
Τετάρτη, 10/10/07
Υλικά:
  • 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδεςimg_1612_400
  • 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια
  • 1 φλυτζάνι ξύδι
  • 1 κουτί ντοματάκια ή 3 μεγάλες ωριμες ντομάτες
  • 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • δεντρολίβανο
  • 1-2 φύλλα δάφνης
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • λάδι
  • αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:

Σωτάρουμε το κρέας πολύ καλά στο λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια. Τα αφήνουμε να σωταριστούν και αυτά πολύ καλά και ρίχνουμε το ξύδι, τα ντοματάκια, τον πελτέ, το δεντρολίβανο, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Συμπληρώνουμε νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 20782
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 11-10-2007 09:06
 
Μπουκιά και συγχώριο το στιφάδο σου Ευαγγελία μου.
 
sgr
2. 26-01-2009 18:22
 
Μολις το μαγειρέψω, θα σας ενημερώσω
 
Priftis
3. 30-01-2011 19:16
 
Μπράβο! Ωραία συνταγή!...  
Για όποιον έχει αδυναμία στο στιφάδο, υπάρχει ένα site μόνο με στιφαδοσυνταγές! stifado. gr
 
ftbletsas

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 11/06/10 )