Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
- 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια
- 1 φλυτζάνι ξύδι
- 1 κουτί ντοματάκια ή 3 μεγάλες ωριμες ντομάτες
- 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
- δεντρολίβανο
- 1-2 φύλλα δάφνης
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- λάδι
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε το κρέας πολύ καλά στο λάδι και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια. Τα αφήνουμε να σωταριστούν και αυτά πολύ καλά και ρίχνουμε το ξύδι, τα ντοματάκια, τον πελτέ, το δεντρολίβανο, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Συμπληρώνουμε νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να γίνει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 20782 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |