Υλικά: - 1 μεγάλο κίτρινο κολοκύθι
- 2 κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα ή τριμμένα
- λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι
- 1 αυγό
- Δυόσμος
- Αλάτι - Πιπέρι
- Λάδι
Εκτέλεση: Τρίβουμε το κολοκύθι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά στίβοντάς το και με το χέρι να φύγουν τα υγρά του. Το βάζουμε σε μπωλ και το κρεμμύδι, το αυγό, αλάτι, πιπέρι, δύοσμο και το τριμμένο τυρί. Ανακατεύω καλά να ενωθούν τα υλικά και αν το μείγμα ειναι πολύ αραιό προσθέτω λίγη τριμμένη φρυγανιά. Ζεσταίνω το λάδι πολύ και ρίχνω μία μία κουταλιά απο το μείγμα (αν θέλουμε μπορούμε και να τους αλευρώσουμε πριν). Αφήνουμε να ροδίσουν και απο τις δύο μεριές, βγάζουμε και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10593 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |