Συνταγές που αξίζουν

Από mpampas-dimitris, 24 Ιαν 2016

Θέλετε να φτιάξετε στο σπίτι σας ψωμί ζεστό, τραγανό και πεντανόστιμο; Αυτή εδώ η συνταγή για ψωμί χωρίς ζύμωμα στη γάστρα είναι τέλεια και πολύ εύκολη, αφού πραγματικά δε χρειάζεται καθόλου ζύμωμα! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Από Ρεμί, 4 Μάιος 2024

Η κλασική συνταγή για το τραπέζι της Ανάστασης. Μαγειρίτσα πεντανόστιμη με κεφαλάκι. Αξίζει να την φτιάξετε. Ακολουθήστε τη βήμα βήμα και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Από mpampas-dimitris, 1 Οκτ 2009

Ο ξυδάτος γαύρος είναι ένας καταπληκτικός ουζομεζές! Δείτε σε αυτήν την συνταγή πόσο εύκολα τον φτιάχνουμε.

Από Ρεμί, 1 Μάιος 2024

Η συνταγή που θα φέρει το άρωμα της θάλασσας στο πιάτο σας. Καραβιδομακαρονάδα απλή και φανταστική! Ιδανική και για την περίοδο της νηστείας, ειδικά την Μεγάλη Εβδομάδα που συνήθως όλοι αναρωτιόμαστε τι να μαγειρέψουμε. Αξίζει να την δοκιμάσετε!

Από Ρεμί, 30 Απρ 2024

Η συνταγή για το πιο νόστιμα τσουρέκια που έχετε φάει ποτέ. Αφράτα και πεντανόστιμα με γέμιση σοκολάτας που κάνει μικρούς και μεγάλους να μην μπορούν να αντισταθούν. Λιώνουν σε κάθε μπουκιά στο στόμα. Δοκιμάστε το απόλυτο πασχαλινό γλυκό και θα μας θυμηθείτε!

Από stevi, 2 Αυγ 2018

Αυτά τα λαχταριστά pancakes (ή τηγανίτες επί το ελληνικότερον) που τόσο έχουν γίνει της μόδας, μπορούν να δώσουν χρώμα και γεύση στο πρωινό μας, εύκολα και κυρίως γρήγορα. Το supersyntages.gr έχουν για σας μια πανεύκολη συνταγή με τρία μόνο υλικά!

Από eleni, 22 Αυγ 2017

Τα φασόλια γίγαντες στο φούρνο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο. Είναι πολύ εύκολο να τους φτιάξουμε, με αυτήν τη συνταγή, αρκεί να θυμηθούμε μία ημέρα πριν να τα βάλουμε στο νερό για να φουσκώσουν.

Από eleni, 14 Μαρ 2019

Η φάβα είναι ένα από τα πιο γνωστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, αν και παρόμοιες συνταγές υπάρχουν σε διάφορες χώρες. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή είναι πολύ εύκολη.

Η Καθαρά Δευτέρα, μια μέρα γεμάτη συμβολισμούς, έθιμα και γεύσεις, σηματοδοτεί την έναρξη της Σαρακοστής, μιας περιόδου 40 ημερών νηστείας και πνευματικής αναζήτησης για τους Ορθόδοξους χριστιανούς.

Οι νέες συνταγές μας