GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Πίτες - Ψωμιά => Μήνυμα ξεκίνησε από: xrisafo στις Δεκέμβριος 22, 2012, 14:31:08 μμ



Τίτλος: Πρόβλημα στο ζύμωμα ψωμιού
Αποστολή από: xrisafo στις Δεκέμβριος 22, 2012, 14:31:08 μμ
Ζυμώνω και το ψωμί μου τρίβεται. Τι κάνω λάθος;


Τίτλος: Απ: Πρόβλημα στο ζύμωμα ψωμιού
Αποστολή από: MARTZI στις Δεκέμβριος 22, 2012, 20:40:37 μμ
ποια ειναι τα υλικα που βαζεις καλή μου , γραψτα μας να σου πουμε τη γνωμη μας.  @}->--


Τίτλος: Απ: Πρόβλημα στο ζύμωμα ψωμιού
Αποστολή από: xrisafo στις Δεκέμβριος 23, 2012, 12:53:09 μμ
Σ΄ ευχαριστώ  για  την  απάντηση.   
Αναφορικά  με  τα  υλικά ....
Βάζω μαγιά  2  κύβους  για   2 κιλά  αλεύρι ,  αλάτι  και    λάδι.     Αφού  λιώσω  τη  μαγιά  σε  χλιαρό  νερό  αρχίσω  το  ζύμωμα   για  μισή  ώρα.. Το  βάζω  σε  ζεστό  μέρος  και  φουσκώνουν  κι  ύστερα  τα  ψήνω  σε  200  βαθμούς..  Πολλές  φορές  βάζω  προζύμι  και  μαγιά  και  φουσκώνουν  καλύτερα.   ¨Ενώ  καλοψήνεται  το  ψωμί,  τρίβεται  όμως. Τι  κάνω  λάθος;


Τίτλος: Απ: Πρόβλημα στο ζύμωμα ψωμιού
Αποστολή από: MARTZI στις Δεκέμβριος 23, 2012, 21:15:48 μμ
ΑΛΕΥΡΙ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ? ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΛΙΚΑ ΒΑΖΩ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ ΒΑΖΩ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ  ΞΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΜΩΝΩ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ . ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  @}->-- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ .