GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: hitech444 στις Μάιος 13, 2013, 22:14:08 μμ



Τίτλος: Το χοιρινό στις ψησταριές....
Αποστολή από: hitech444 στις Μάιος 13, 2013, 22:14:08 μμ
Καλησπέρα σε όλους,
Βλέποντας τον τελευταίο καιρό χοιρινό σουβλάκι/μπριζόλες κατεψυγμένο (εισαγωγής) σε μεγάλα super market σε εξευτελιστικές τιμές πήρα και δοκίμασα να ψήσω. Ψήθηκε γρήγορα και ήταν πολύ μαλακό. Λίγο άνοστο όμως...

Παράλληλα σκέφτομαι αν το δουλεύουν ψησταριές/εστιατόρια δεδομένης και της κρίσης που υπάρχει...
Εγω θα έλεγα ότι δουλεύουν φρέσκο κρέας αλλά κρατάω και μια μικρή επιφύλαξη (μήπως υπάρχει κανένα μυστικό που το κάνει να μοιάζει με φρέσκο...). Εσείς τι λέτε;;


Τίτλος: Απ: Το χοιρινό στις ψησταριές....
Αποστολή από: KAPA63 στις Μάιος 14, 2013, 09:37:06 πμ
κρατα παντα μια μεγαλη επιφυλαξη αλλα για νοστιμια βαλε μυρωδικα φρεσκα ( ριγανη πιπερι αλατι κ.λ.π.)