GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Μεζέδες - Ορεκτικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: Pastaflora στις Μάιος 16, 2013, 20:47:54 μμ



Τίτλος: Παρουσιαση για καταναλωση των πασχαλινων αυγων!
Αποστολή από: Pastaflora στις Μάιος 16, 2013, 20:47:54 μμ
 (http://i44.tinypic.com/2yuhdv8.jpg)



(η φωτό  δεν γνωριζω τινος ειναι μου την εστειλαν....)


ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ  ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΛΙΓΗ ΠΑΠΡΙΚΑ  ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΡΙ,KAI AΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ  ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ  ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ  ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΝΕ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ...ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΩ ΜΕ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙ...


Τίτλος: Απ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΑΥΓΩΝ!
Αποστολή από: Lily74 στις Μάιος 16, 2013, 21:21:57 μμ
Πραγματικά υπέροχο κυρία Αρετή! Μπράβο!


Τίτλος: Απ: Παρουσιαση για καταναλωση των πασχαλινων αυγων!
Αποστολή από: Pastaflora στις Μάρτιος 29, 2015, 22:56:44 μμ

Στολίστε τα πασχαλινά αυγά με μια χαρτοπετσέτα!

Κρατήστε το παραδοσιακό στοιχείο.

Βάψτε τα αυγά. Αλλά δοκιμάστε να στολίσετε μερικά και με τον παρακάτω τρόπο.

Αυγά στολισμένα με χαρτοπετσέτες απλά με ασπράδι αυγού.

Υπέροχο αποτέλεσμα και κανένας κίνδυνος ζημιάς από χρώματα ή/και κόλλες.

Βρείτε χαρτοπετσέτες με όμορφα σχέδια που θα σας αρέσουν.

Ανοίξτε τες στη μέση και μετά πάλι αφαιρέστε την δεύτερη λευκή (ξέρετε αυτή που δίνει πάχος και απορροφητικότητα), έτσι ώστε να έχετε την χαρτοπετσέτα (τσιγαρόχαρτο).

Χτυπήστε ένα ασπράδι αυγού ελαφρά και με ένα πινέλο περάστε το αυγό σας.

Κολλήστε πάνω την πετσέτα και για το τελείωμα περάστε πάλι ασπραδι αυγού απο πάνω για να σταθεροποιηθεί.

(http://www.greekmasa.gr/images/cooks_fotos5/.jpg_425_11.jpg)

Αφήνετε να στεγνώσουν καλά.  Εάν επιθυμείτε γυαλίζετε με το λαδάκι.

Πηγή:ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

 


Τίτλος: Απ: Παρουσιαση για καταναλωση των πασχαλινων αυγων!
Αποστολή από: KAPA63 στις Απρίλιος 01, 2015, 13:43:21 μμ
ΜΠΡΑΒΟ @}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--


Τίτλος: Απ: Παρουσιαση για καταναλωση των πασχαλινων αυγων!
Αποστολή από: voula στις Απρίλιος 01, 2015, 18:33:07 μμ
Πολυ ωραία ιδέα!!!