GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: zoran στις Ιούλιος 21, 2013, 17:02:04 μμ



Τίτλος: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: zoran στις Ιούλιος 21, 2013, 17:02:04 μμ
Φτιάχνω μια συνταγή, κοτόπουλο με κόκκινη σάλτσα και κρεμμυδάκια (σα στοιφάδο είναι) τα οποία σε κάποια φάση τα σβήνω με κόκκινο ξηρό κρασί. Το κοτόπουλο μου γίνεται κατακόκκινο, φαίνεται να μοιάζει με μοσχάρι, μόνο όταν το κόβεις μέσα φαίνεται άσπρο! Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως δεν το ροδίζω αρκετά όταν το σοτάρω με το κρεμύδι;


Τίτλος: Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: KAPA63 στις Ιούλιος 21, 2013, 22:14:09 μμ
 :) :)Γινεται κοκκινο γιατι το κρασι δινει τη γευση του αλλα και το χρωμα του και σε συνδιασμο με τη ντοματα σου δινει το αποτελεσμα. Τη συνταγη θα την ηθελα  μπορεις αν θελεις να μου τη στειλεις


Τίτλος: Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: zoran στις Ιούλιος 21, 2013, 22:39:26 μμ
αν είναι καλά σωταρισμένο το κοτόπουλο κ ροδισμένο κοκκινίζει λιγότερο;


Τίτλος: Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: KAPA63 στις Ιούλιος 23, 2013, 12:18:03 μμ
 :) :)Οχι δεν παιζει ρολο το σωταρισμα αν ειναι λιγο η πολυ απλα ριξε λιγοτερη ντοματα


Τίτλος: Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: TSIGKOS59 στις Ιούλιος 23, 2013, 13:26:17 μμ
Για δοκίμασε με άσπρο κρασί ....  ;D


Τίτλος: Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: voula στις Ιούλιος 23, 2013, 16:49:17 μμ
Το κρασί που χρησιμοποιείς έχει χρώμα. Επίσης  ένα κατακόκκινο κρασί μαυροδάφνη ας πούμε το κάνει κόκκινο το κοτόπουλο. Δοκίμασε ένα ροζέ κρασί και θα δεις πως δεν θα είναι κατακόκκινο το κρέας σου αν πρόκειται για κοκκινιστά ή  ένα λευκό αν πρόκειται να το κάνεις με λευκή σάλτσα.


Τίτλος: Απ: το κοτόπουλο γίνεται κατακόκκινο!
Αποστολή από: zoran στις Ιούλιος 23, 2013, 22:16:41 μμ
Ροζέ ε; Δεν τόχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά! Ααα και να σημειώσω, δεν έχει καθόλου ντομάτα το συγκεκριμένο φαγητό.