GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: konor65 στις Αύγουστος 03, 2013, 09:26:01 πμ



Τίτλος: Αγωρά BBQ Με αέριο ή με λάβα.
Αποστολή από: konor65 στις Αύγουστος 03, 2013, 09:26:01 πμ
Καλημέρα σας.Είμαι καινούργιος στην παρέα και θέλω να ρωτήσω κάτι .Το BBQ με πέτρα λάβας ή με αέριο.Υπάρχει θέμα τέτιο στο Forum Αλα δέν το διευκρηνίζει αν έχει κανείς εμπιρία ας μου πεί.Για αυτές με το αέριο και την λαμαρίνα απο πάνω.
Ευχαριστώ.  :)


Τίτλος: Απ: Αγωρά BBQ Με αέριο ή με λάβα.
Αποστολή από: TSIGKOS59 στις Αύγουστος 03, 2013, 11:11:28 πμ
Ψησταριά με υγραέριο την αποφεύγω   *STOP*  οπωσδήποτε αφήνει κατάλοιπα και καυσαέρια από την καύση ιδικά όταν η καύση είναι ατελής και μυρίζει το υγραέριο  ;)
και όλα αυτά πάνε στο κρέας  @=  το καλύτερο είναι η παραδοσιακή ψησταριά με κάρβουνα, να ανάψουν καλά, να 'κάτσει' η φλόγα και μετά να ψήσουμε...
Εξάλλου, 1-2 φορές το μήνα είναι αρκετό να ψήνουμε στην ψησταριά, άρα αξίζει τον κόπο, γιατί με την ευκολία που προσφέρει η ψησταριά υγραερίου,
θα καταντήσει να τρώμε 2-3 φορές τη βδομάδα μπριζόλες , και αυτό δεν είναι σωστό  *STOP*

Προσωπική μου γνώμη  ;)

Υ.Γ. αυτή με τη λάβα δεν ξέρω πως δουλεύει, με ρεύμα ή με υγραέριο  ???


Τίτλος: Απ: Αγωρά BBQ Με αέριο ή με λάβα.
Αποστολή από: KAPA63 στις Αύγουστος 04, 2013, 10:20:24 πμ
 :) :)Ψηφιζω καρβουνο για ολα οσα ανεφεραι ο tsiko559