GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: CrazyEce91 στις Μάιος 08, 2015, 19:50:30 μμ



Τίτλος: Να το πετάξω το σχαροτήγανο;
Αποστολή από: CrazyEce91 στις Μάιος 08, 2015, 19:50:30 μμ
Καλησπέρα,αγόρασα ένα σχαροτήγανο πρίν 6 μήνες.Toυ έκανα σχετικά συχνή χρήση (2-3 φορές την εβδομάδα) και χρησιμοποιούσα μόνο μια πλαστική σπάτουλα για να γυρίζω το κρέας.Τον τελευταίο καιρό άρχισε να ξεθωριάζει η μαύρη επικάλυψη στο κέντρο και να φαίνεται το μέταλλο από κάτω.Έχω ακούσει οτι το υλικό αυτό είναι καρκινογενές  κτλπ .Ισχύει ή δεν πειράζει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το σκεύος;Ανεβάζω και 2 φωτογραφίες για να δείτε για τι πράμα μιλάω.
Εικόνα 1 (http://www.dropbox.com/s/buvprb21m3itlei/DSC_0171.jpg?dl=0)
Εικόνα 2 (http://www.dropbox.com/s/d1hh1tdrr9x6jl9/DSC_0172.jpg?dl=0)