GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Someone στις Οκτώβριος 15, 2015, 15:17:32 μμ



Τίτλος: Αγορά χύτρας
Αποστολή από: Someone στις Οκτώβριος 15, 2015, 15:17:32 μμ
Καλησπέρα συνφορουμίτες/ίτησες, είμαι καινούργιο μέλος στο site και επίσης σχετικά αρχάριος προς το μέτριος, στη μαγειρική. Θα ήθελα να αγοράσω μια χύτρα, διότι μέχρι τώρα οτιδήποτε φαγητό, το έκανα σε κατσαρόλα. Άκουσα ότι σε χύτρα, τα φαγητά γίνονται καλύτερα, γρηγορότερα σε σχέση με την κατσαρόλα. Έχετε να προτείνετε κάποια;
Δεν ξέρω από χύτρες. Τι πρέπει να προσέξω; Μπορεί κανείς/μία να βοηθήσει;
Θέλω μια απλή, να κάνει τη δουλειά της. 60€ είναι καλά; Ποια προτείνετε;     


Τίτλος: Απ: Αγορά χύτρας
Αποστολή από: voula στις Οκτώβριος 15, 2015, 19:18:55 μμ
Εδώ και 10 χρόνια χρησιμοποιώ το σετ quattro της Fissler. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Σίγουρα κάνουν και οι δυο αρκετά παραπάνω από 60€  αλλά είναι πολύ καλές. Μπορείς να κοιτάξεις και να πάρεις μόνο τη  χύτρα.


Τίτλος: Απ: Αγορά χύτρας
Αποστολή από: Someone στις Οκτώβριος 15, 2015, 20:52:30 μμ
Εδώ και 10 χρόνια χρησιμοποιώ το σετ quattro της Fissler. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Σίγουρα κάνουν και οι δυο αρκετά παραπάνω από 60€  αλλά είναι πολύ καλές. Μπορείς να κοιτάξεις και να πάρεις μόνο τη  χύτρα.

Να σε ρωτήσω λίγο, επειδή είμαι λίγο άσχετος από χύτρες. Μία είναι η χύτρα ή διαφορετική είναι η χύτρα ταχύτητας, διαφορετική η χύτρα απλή κτλ.; 


Τίτλος: Απ: Αγορά χύτρας
Αποστολή από: voula στις Οκτώβριος 16, 2015, 00:48:45 πμ
Χυτρα λέμε και την απλή κατσαρόλα. Εσύ τι θέλεις να πάρεις? υποθέτω χάρτα ταχύτητας


Τίτλος: Απ: Αγορά χύτρας
Αποστολή από: Someone στις Οκτώβριος 16, 2015, 17:38:17 μμ
Χυτρα λέμε και την απλή κατσαρόλα. Εσύ τι θέλεις να πάρεις? υποθέτω χάρτα ταχύτητας

Α κατάλαβα. Εγώ θέλω χύτρα ταχύτητας, που έχει βαλβίδα κτλ.


Τίτλος: Απ: Αγορά χύτρας
Αποστολή από: Someone στις Οκτώβριος 24, 2015, 14:29:36 μμ
Πήρα μία χύτρα ταχύτητας. Μήπως κάποιος μπορεί να με κατατοπίσει για το πως να τη δουλεύω, ξέρω 'γω τι κάνω με την βαλβίδα και γενικά πως μαγειρεύω με τη χύτρα;