GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Τι θα φάμε σήμερα; => Μήνυμα ξεκίνησε από: Pastaflora στις Ιούνιος 17, 2018, 19:44:53 μμ



Τίτλος: 17-6-2018 Τι θα φάμε σήμερα
Αποστολή από: Pastaflora στις Ιούνιος 17, 2018, 19:44:53 μμ
ΣΗ,ΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ  ΚΡΟΚ ΤΟΣΤ  ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ  ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΝ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ   ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ     ΕΔΩ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΝΟΝ  ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΚΕΙ...  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ @}->-- @}->-- @}->-- @}->--
! @}->--

Croque brocoli JAMBON AND  EMMENTAL 
 
ChefClub Light & Fun  DE FRANCE   
ChefClub Light & Fun  DE FRANCE
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ  ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΣΥΝΑΜΜΑ  ΤΟΣΤ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ   ΜΕΤΑΦΟΡΑς  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ  YPEROXO ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ CHEF CLUB 
ΥΛΙΚΑ
1 μετριο μππροκολο  πλυμμενο στεγνωμενο και τριμμενο στον τριφτη του κολοκυθιού να γινει κονη εκτοσ από τον χοντρο κορμο.
2 αυγα  ολοκληρα  κτυπημένα   που τα προσθετω στο μπροκολο
αλατι πιπερι και γλυκεια παπρικα στις αναλογεσ ποσοτητεσ που εοιθυμουμε  κεσα στο μειγμα  οπωσ επισησ και
2 --3 χουφτες τριμμενο τυρι  κιτρινο    2 μεγαλες  κουταλιες σουπας αλευρι και ανακατεύουμε όλα μαζι  πολύ καλα. . σε εν πιατακι  εχουμε  2φετες λεπτες ντοματας φρεσκιες,2 φετες  ζαμπον  η γαλοπούλας, και 2 φετες τυρι ου τοστ κιρτινο  εμμενταλ
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 Αφου ανακατεψουμε καλα το μειγμα του κολοκυθιού , βαζουμε το τηγανι στην φωτια  και  παιρνουμε  2  μεγαλες κουταλιες από αυτό το μειγμα  και τις ριχνουμε αραια στο τηγανι.
 ΜΕ ΜΙΑ  ΠΛΑΚΕ ΤΡΥΠΗΤΗ  ΚΟΥΤΑΛΑ   πιεζουμε  τις κουταλιες με το μειγμα  να πλατυνουν και να γινουν τετράγωνες η κάθε μια σαν  φετες του τοστ.
Ττις αφήνουμε να ψηθουν να ροδισουν ελαφρα  διορθώνοντας το σχημα τους  ναναι ομοιο.  μετα  με την ιδια πλακε κουταλα   ξεκολλαμε με προσοχη  τις  φετες αυτές  που θα προκυψουν και τις  γυριζουμε να ψηθουν και από την άλλη πλευρα.
Όταν γινει αυτό  αποσύρουμε από την φωτια  και επανω στην μια φετα  απλωνουμε το  ζαμπον η γαλοπουλα  την ντοματουλα και την φετα του τυριου  στο ένα κομματι και σκεπαζουμε με το άλλο  που ξεκολλήσαμε. εται γινεται ένα τοστ  το ξαναβαζουμε στην φωτια και το πιεζουμε με την κουταλα ελαφρα  να  λιωσει  το τυρι και είναι ετοιμο σε  1/2 λεπτο για σερβίρισμα!
 
                                               ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΟΛΛΕς ΦΩΤΟς  ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥς  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙς ΑΝΕΒΑΣΩ.... SORRY!


https://imgur.com/a/ZuwHJn4

https://imgur.com/a/G4RruKY

https://imgur.com/a/6I3Ctfq

https://imgur.com/a/U8E0Fqg


https://imgur.com/a/wrTNWzP