GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γλυκά => Μήνυμα ξεκίνησε από: LITSA5 στις Ιούλιος 18, 2007, 08:33:14 πμ



Τίτλος: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Αποστολή από: LITSA5 στις Ιούλιος 18, 2007, 08:33:14 πμ
Μήπως γνωρίζεται ,αν γινη πολυ πικτό το βύσσινο γλυκό αν μπορει να αραιωθεί με νερό,ξαναπαίρνοντας μια βράση?


Τίτλος: Απ: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Αποστολή από: margarita79 στις Ιούλιος 18, 2007, 10:56:46 πμ
ναι λιτσα μου γινεται φτανει να προσθετεις το νερο σταδιακα με ενα κουταλι και να κουνας την κατσαρολα συνεχως.
κα ιενα τιπ της μαμας για να γινει το γλυκο βυσσινο παχουλο και στητο δηλαδη να μη ζαρωσει οταν σβηνουμε τη φωτια κουναμε συνεχως την κατσαρολα μεχρι να κρυωσει το γλυκο.ετσι τα βυσσινα ρουφουν οσο περισσοτερο σιροπι γινεται και δεν ζαρωνουν.


Τίτλος: Απ: ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Αποστολή από: LITSA5 στις Ιούλιος 18, 2007, 14:19:54 μμ
ευχαριστω μαργαριτα μου,θα το δοκιμάσω :-*