GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Μεζέδες - Ορεκτικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: azouza17 στις Μάιος 16, 2008, 15:27:39 μμ



Τίτλος: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Αποστολή από: azouza17 στις Μάιος 16, 2008, 15:27:39 μμ
 :P ::) :-\Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να κάνω κρέπες στον φουρνο . Ειδικά σε πάρτυ ή σε τραπέζια που έκανα κατά καιρούς. Πάντα μα πάντα μου έβγεναν ή πολύ σκληρές ή μου έφευγε το μιγμα που έβαζα μέσα κατά το ψύσιμο. Δεν ξέρω τι λάθος έκανα και πάντα ακολουθούσα κατά γραμμα την συνταγη που έβρισκα. Μήπως έχετε καμία ιδέα ωστε να ξαναπροσπαθήσω και να ασχοληθώ ξανά γατι ειναι ωραια ιδέα για τραπέζι ή πάρτυ  και όλοι μου λένε ότι ειναι έυκολο  αλλα εγώ σας λέω άληθεια δεν τα καταφέρνω. ΦΙΛΑΚΙΑ :D :D ;)()


Τίτλος: Απ: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Αποστολή από: gogo στις Μάιος 16, 2008, 18:27:00 μμ
για να μην σου ξεραίνονται να βάζεις αλουμινόχαρτο η φέτες ντομάτες on the top ,,όσο για htn γεμίσει που σου βγαίνει έξω προσπάθησε να υεν στεγνή κάπως η γεμίσει ,εάν η συνταγή λέει becamel να βάζεις λίγη και όχι πολύ.
ας πούμε μια γέννηση με cheddar και σπανάκι και 3 κουταλιές becamel δεν θα σου βγει έξω ,


Τίτλος: Απ: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Αποστολή από: sgr στις Μάιος 17, 2008, 22:19:17 μμ
Συνήθως εγώ τις κάνω με γέμιση μανιτάρια, ζαμπόν, τυρί και ελαφριά μπεσαμέλ ή σπανάκι-μπεσαμέλ και από πάνω τις περιχύνω με κρέμα γάλακτος ή το μοιράζω μισό κρέμα μισό με γάλα. Δεν μου ξεραίνονται ποτέ.
Ακόμα και τα κανελλόνια με κιμά που κάνω και έχω βάλει συνταγή, βάζω λίγη σάλτσα ντομάτας επάνω τους και λίγο γάλα εβαπορέ και πάλι δεν ξεραίνονται.

Μήπως τις ψήνεις υπερβολικά ή έχεις υψηλή θερμοκρασία ?


Τίτλος: Απ: ΚΡΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ *μυστικά επιτυχιας
Αποστολή από: margarita79 στις Μάιος 17, 2008, 23:11:17 μμ
ακου τη sgr!! στο θεμα κρεπα ειναι ειδικη!!!!!! ;) ;) ;) ;)