GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Lia_P στις Αύγουστος 27, 2007, 08:29:46 πμ



Τίτλος: Φασολάδα
Αποστολή από: Lia_P στις Αύγουστος 27, 2007, 08:29:46 πμ
Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής : μουλιάζετε τα φασόλια από βραδίς, όταν κάνετε φασολάδα; Υπάρχουν διάφορες γνώμες, ποια είναι η δική σας για να γίνει μια χυλωμένη φασολάδα;


Τίτλος: Απ: Φασολάδα
Αποστολή από: arhontia στις Αύγουστος 27, 2007, 09:59:38 πμ
Καλημέρα! Τα μουλιάζω από βραδύς. Αν τα ξεχάσω τα βάζω το πρωί σε καυτό νερό μέχρι την ώρα που θα τα μαγειρέψω. Τα μόνα που δεν μουλιάζω είναι τα μαυρομάτικα. Συνήθως τα μαγειρεύω στη χύτρα, γιατί στην απλή για να χυλώσουν θέλουν ώρες σιγανό βράσιμο.


Τίτλος: Απ: Φασολάδα
Αποστολή από: margarita79 στις Αύγουστος 27, 2007, 10:44:52 πμ
εγω παντα τα μουλιαζω απο το βραδυ τα φασολια και μιας και ειναι το αγ


Τίτλος: Απ: Φασολάδα
Αποστολή από: LITSA5 στις Αύγουστος 27, 2007, 12:04:32 μμ
ΛΙΑ  μου και εγω τα μουλιάζω και την επομένη  το πρωτο νεροβρασμα το χυνω το νερό και μετα βαζω τα υπολοιπα υλικα και τη σιγοβραζω για να χυλώση πολύ ωραία.


Τίτλος: Απ: Φασολάδα
Αποστολή από: sgr στις Αύγουστος 27, 2007, 15:23:15 μμ
Και εγω τα μουζιάζω και αλλάζω και νερά. Το κακό είναι ότι πετώντας το νερό φεύγουν και οι βιταμίνες τους.