GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γλυκά => Μήνυμα ξεκίνησε από: nala στις Νοέμβριος 20, 2008, 10:37:05 πμ



Τίτλος: Κουραμπιέδες
Αποστολή από: nala στις Νοέμβριος 20, 2008, 10:37:05 πμ
Όπως εξήγησα και στην ερώτηση για τα μελομακάρονα έχω λάβει εντολή από τον καλό μου αν γίνεται να μη βάλω καθόλου αμύγδαλα στους κουραμπιέδες.
Μπορώ να φτιάξω κουραμπιέδες χωρίς αμύγδαλο;;;
Θα ήταν καλή λύση αν έβαζα τριμμένο αμύγδαλο για να μην το καταλαβαίνει κάποιος που δεν το τρώει αλλά να μη λέιψει και από τη νοστιμιά του κουραμπιέ;

Ευχαριστώ πολύ!


Τίτλος: Απ: Κουραμπιέδες
Αποστολή από: Mary στις Νοέμβριος 20, 2008, 10:53:32 πμ
Nala θεωρώ ότι τα κυριότερα συστατικά του κουραμπιέ είναι το πολύ καλό βούτυρο και το αμύγδαλο. Όπως σου έγραψα, όμως και στα μελομακάρονα, οι ξηροί καρποί είναι θέμα γούστου. Αν τα παραλείψεις δεν χαλάει η συνταγή. Η γεύση όμως, σίγουρα χάνει!


Τίτλος: Απ: Κουραμπιέδες
Αποστολή από: nala στις Νοέμβριος 20, 2008, 10:57:27 πμ
Nala θεωρώ ότι τα κυριότερα συστατικά του κουραμπιέ είναι το πολύ καλό βούτυρο και το αμύγδαλο. Όπως σου έγραψα, όμως και στα μελομακάρονα, οι ξηροί καρποί είναι θέμα γούστου. Αν τα παραλείψεις δεν χαλάει η συνταγή. Η γεύση όμως, σίγουρα χάνει!

Σ' ευχαριστώ Mary! Μου φαίνεται θα κάνω μισούς-μισούς για να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Θα επιχειρήσω να κάνω μερικούς δοκιμαστικούς  με αμυγδαλόψυχα τριμμένη και θα σας πώ τα αποτελέσματα!

 @}->--