GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) => Διάλειμμα για .. διαφημίσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Mary στις Νοέμβριος 26, 2008, 10:42:15 πμ



Τίτλος: Σεμινάριο στο Sidayes με θέμα το τυρί
Αποστολή από: Mary στις Νοέμβριος 26, 2008, 10:42:15 πμ
Μόλις πέρασε από το γραφείο μου ο Αλέξανδρος Παπανδρέου (με άδεια χέρια >:() και πιάσαμε την κουβέντα για το επόμενο σεμινάριο που οργανώνει με θέμα τα τυριά της Ελλάδας και καλεσμένο chef τον Παναγιώτη Κουκουβίτη.
Μου είπε λοιπόν, η τιμή του σεμιναρίου θα είναι 45 euro, μόνο για τα μέλη του Masa.

Τυριά της Ελλάδας
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗΣ - GUEST CHEF
Ο Παναγιώτης ταξιδεύει εδώ και χρόνια και ανακαλύπτει τα τυριά που παράγονται στην χώρα μας. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Γαστρονομίας και Συμποσιάρχης (Convivium Leader) του Slow Food Θεσσαλονίκης. Αυτή την φορά ταξιδεύει στο Studio SIDAYES για να μας φέρει να δοκιμάσουμε αλλά και να μαγειρέψουμε με μανούρι αέρος Βλάστης, Λαδένιο, Κασέρι Σωχού Πεπαλαιωμένο, Γραβιέρα Μέριου, Αρσενικό Νάξου και πολλά άλλα.

Τιμή σεμιναρίου: 60 ευρώ

Ώρες σεμιναρίου: Δευτέρα 18:00 – 20:30

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210.6018288 ή με e-mail στο info@sidayes.gr


Τίτλος: Απ: Σεμινάριο στο Sidayes με θέμα το τυρί
Αποστολή από: ArXoS στις Νοέμβριος 26, 2008, 19:10:15 μμ
α, ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, και εσένα Mary για την ενημέρωση
Είμαι βέβαιος οτι θα είναι ένα σεμινάριο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον