GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας) => Χιούμορ και διασκέδαση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Mary στις Νοέμβριος 27, 2008, 23:39:01 μμ



Τίτλος: Ω!... μαιντανοί
Αποστολή από: Mary στις Νοέμβριος 27, 2008, 23:39:01 μμ
Αυτό το κείμενο το διάβασα σήμερα και δεν ξέρω γιατί... μου θύμησε κάτι αμύμητους διαλόγους που έχουμε κάνει στο τσατ με τα κορίτσια.
Είχα την εντύπωση ότι αυτές που μιλάνε ότι είμαστε εγώ και η Αγγελική.
Είναι από την εφημερίδα I Cook Greek και το γράφει η συντακτική ομάδα ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ
Απολαύστε το!


Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει! Τι είναι αυτό, καλέ, που ξεφλουδίζεις? Το metaβατόμουρο-τιτάναΚαι γιατί την αγόρασες? Ταίριαζε με το φούξια νύχι σοΚαμία πιέτα πατάνε? Έχω μια ντάνα ασιδέρωτα στο σπίτΌταν διασταυρωθούν και με γονίδιο από Stirella, πες μου να αγοράσω κι εγώ. Μέχρι τότε, μη με απασχολείς με τις μεταλλάξεις, υποτροπιάζΗ υγεία μου θα βελτιωνόταν θεαματικά αν εξαφανιζόσουν από τη ζωή μου. Στην άλλη την κατσαρόλα τι έριξες και λάμπει σαν ήλιος του καλοκαιριοΔε θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα, πρέπει να ξαλμυρίσω λίγο μπακαλιάρο.
Για πότε?
Για όποτε τελειώσει ο εφιάλτης του χρυσού ριζότου με τη μοβ σάλτσα. Ζω με το όνειρο ενός μπακαλιάρου σκορδαλιΝα λείπουν οι εξυπνάδες. Σκοπεύω να κρεμάσω διάφορες πετονιές δώθε κείθε στο ταβάνι και να βάλω σε καθεμιά από ένα άγκιστρο, πάνω στο οποίο θα καρφώσω τα κομμάτια του ψαριού. Μετά θα πάρω το λάστιχο και θα τα καταβρέχω για τις επόμενες 48 ώρεΌχι, αλλά διάβασα ένα tip σε περιοδικό μαγειρικής σχετικά με το ξαρμύρισμα μπακαλιάρου, το οποίο λέει, καλό είναι να γίνεται επί διήμερο σε νερό, αλλά χωρίς το ψάρι να ακουμπάει σε κάνενα σκεύος, διαφορετικά ξαναμαζεύει το αλάτι του. Εγώ αυτόν τον τρόπο βρήκα να μην ακουμπάει πουθενά το ψάρι και συγχρόνως να πλένεται. Αν έχεις άλλον, πες τον μο


Τίτλος: Απ: Ω!... μαιντανοί
Αποστολή από: THEOHARIS στις Νοέμβριος 27, 2008, 23:41:04 μμ
κι εμενα κάτι μου θυμίζουν  ;D ;D ;D ;D ;D