GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Αναζήτηση Συνταγής => Μήνυμα ξεκίνησε από: Faye στις Μάρτιος 20, 2009, 14:00:56 μμ



Τίτλος: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Faye στις Μάρτιος 20, 2009, 14:00:56 μμ
Κορίτσια μου, αύριο έχω κόσμο σπίτι και μου ζήτησαν αυτό το φαγητό, το οποίο όμως δεν το πετυχαίνω ποτέ καλά γιατί το κρέας δε γίνεται όσο μαλακό το θέλω  ::)
Πείτε καμμιά ιδέα μήπως τα καταφέρουμε αυτή τη φορά, τι κρέας να πάρω, μήπως να το βράσω πρώτα; να βάλω το κομμάτι ολόκληρο καλύτερα ή σε μερίδες;
Τι λέτε ???


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Μάρτιος 20, 2009, 14:16:02 μμ
φαιη μου εγω για το γιουβετσι προτιμω ή σπαλα ή ποντικι.ποντικι περνω και για τον μικρο και πραγματικα ειναι πολυυυ μαλακο.
βαζω σε κατσαρολα το λαδακι και σωταρω καλα το κρεας απο ολες τις μεριες.κρεμμυδι και σκορδακι αν σου αρεσει  και βηνω με κρασακι. προσθετω ντοματουλα και ολα τα μυρωδικα που θελω (εγω βαζω απαραιτητως λιγο κανελλιτσα)και προσθετω νερο.αφηνω το φαγητο να βρασει καλα αλλα να μη λιωσει το κρεας.το αλατι το βαζω στο τελος.συνηθως χρησιμοποιω τη χυτρα για να ειμαι σιγουρη.αφηνω τη σαλτσουλα να δεσει σχετικα και τουμπαρω το φαγητο στο πυρεξ.αναβω το φουρνο και εντωμεταξυ...
(ενα κολπο που εχω μαθει απο τη μαμα μου) ειναι να κραταω 2 κουταλεις απο τη σαλτσα και με λιγο ακομα εξτρα λαδακι βαζω το κριθαρακι στην κατσαρολα να σωταριστει ελαφρα και να γυαλισει.
μετα το βαζω και αυτο στο πυρεξ και προσθετω νερο και αλατι. η αναλογια κριθαρακι -σαλτσα πρεπει να ειναι 1 προς 2,5- 3 και συμπληρωνω νερακι αν χρειαστει ή ακομα καλυτερα ζωμο κρεατος αν εχω.
δεν το αφηνω να παραπηξει μεσα στο πυρεξ γιαιτ οσο περναει η ωρα 'σφιγγει' μολις ψηθει το κριθαρακι το σβηνω.αν θελω προς το τελος πασπαλιζω με τυρακι.
με αυτον τον τροπο δε λασπωνει και γινεται φοβερο!
αν θες μπορεις να το κανεις και στη γαστρα αλλα ειναι της υπομονης... :D
καλη επιτυχια!!! 


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Faye στις Μάρτιος 20, 2009, 14:30:15 μμ
Σ ευχαριστώ Μαργαρίτα μου πολύ πολύ :D
Κατάλαβα το λάθος μου. Το σωτάριζα απλώς και το
έβαζα κατευθείαν στο φούρνο με αποτέλεσμα να σφίγγει και να μην είναι ζουμερό το κρέας ::) ενώ το κριθαράκι το πετύχαινα και στη γεύση ήταν καλό το κρέας δε με ικανοποιούσε :(
Νάσαι καλά για τη βοήθεια *KISSED*


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: sgr στις Μάρτιος 20, 2009, 17:29:12 μμ
Ακριβώς έτσι όπως το κάνει η Μαργαρίτα μας το κάνω κι εγώ. Πάντα βράζω το κρέας στη χύτρα.
Εγγυημένη συνταγή !!!!!!!!!!!!!

Έχω ακούσει επίσης και δοκιμάσει μπορώ να πώ το εξής : Βράζεις το κριθαράκι 3-4 λεπτά και μετά το τουμπάρεις στο φούρνο με το κρέας. Εκεί βέβαια έχεις βάλει λιγότερο νερό. Τι γίνεται? Δεν λασπιάζει γιατί το έχεις σουρώσει και έχει φύγει το πολύ άμυλο και χυλώνει. Καλό και αυτό και πιο σίγουρο.

Χρόνια είχα άγχος με το γιουβέτσι. Τώρα πια όμως το κάνω όπως η Μαργαρίτα. Μην αγχώνεσαι όμως Φαίη μου, με την επανάλειψη έρχεται η εμπειρία. Σιγά σιγά θα βρείς κι εσύ το κόλπο και τον τρόπο.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι !  *KISSED*


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Faye στις Μάρτιος 21, 2009, 16:16:01 μμ
Κορίτσια μου να σας πω ότι το έφτιαξα συνδυάζοντας τις συμβουλές και των δυο και έγινε καταπληκτικό, έλιωνε και έπεφτε απτο πηρούνι και πιο νόστιμο μου φάνηκα μάλλον επειδή είχε βράσει με τη σαλτσούλα και τα μυρωδικά στην κατσαρόλα. Και έκανα και τα κολπάκι με το κριθαράκι :P Πάντως όλοι είπαν οτι δεν έχουν φάει πιο νόστιμο και ζουμερό μοσχάρι φούρνου ::)
Ε φυσικό ήταν αφού δούλεψαν 3 για τη συνταγή ;)
Σας ευχαριστώ *KISSED* *KISSED* *KISSED*


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Μάρτιος 21, 2009, 17:20:02 μμ
 *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: sgr στις Μάρτιος 22, 2009, 10:50:25 πμ
 *THUMBS%%__%%UP* *THUMBS%%__%%UP*
Εύγε !


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Ιανουάριος 12, 2010, 20:56:55 μμ
Λοιπον προχθες εμαθα νεο tip για να μη λασπωνει το κριθαρακι ακομα και αν το  φαγητο κρυωσει και το δοκιμασα με τελειο αποτελεσμα.
Οταν ριξουμε το κριθαρακι στο ταψι και προσθεσουμε εξτρα νερακι σβηνουμε τελειως το φουρνο και αφηνουμε το φαγητο μεσα.
Αυτο πινει τα υγρα απο μονο του και ψηνεται χωρις να στεγνωνει και παραμενει ζουμερο και σπυρωτο!
Να το δοκιμασετε!!


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: YANNA στις Ιανουάριος 12, 2010, 21:08:03 μμ
Πάντως Μαργαρίτα μου το κόλπο που αναφέρει  παραπάνω η sqs, που βράζεις  4-5 λεπτά το ζυμαρικό και μετά στο φούρνο με το φαγητό είναι ανεπανάληπτο και σίγουρο.
Δεν χρειάζεται να μετράς αναλογίες ζωμού-ζυμαρικού, και το κυριότερο δεν λασπώνει καθόλου όταν κρυώσει το φαγητό. Το εφαρμόζω χρόνια εγώ *THUMBS%%__%%UP*
Όμως θα δοκιμάσω και τη δική σου εκδοχή, και θα σου πώ εντυπώσεις :)


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Ιανουάριος 12, 2010, 21:11:17 μμ
Δε διαφωνω..προφανως ειναι ετσι αφου φευγει το πολυ αμυλο..
Εχω δοκιμασει διαφορα και εγω εκτος απο το να το βρασω διοτι καθε φορα εκεινη τη στιγμη ολο κατι τυχαινει και το αναβαλω ισως το βρισκω και λιγο πιο κουραστικο να λερωνεις και αλλη κατσαρολα κτλ.
Εγω παντως μεταξυ των δυο τροπων που ανεφερα πιο πανω ειδα το ιδανικο αποτελεσμα με αυτο το τιπ με τον σβηστο φουρνο.


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: vago στις Ιανουάριος 12, 2010, 21:50:08 μμ
Λοιπόν εγώ σβήνω το φούρνο με μισοβρασμένο το κριθαράκι και το αφήνω πάντα με επιπλέον ζουμάκι ώστε όταν θα γίνει το ζυμαρικό μας και κρυώσει να μην γίνει λάσπη. Δεν μετράω ποτέ αναλογίες. Με το μάτι μου βγαίνει τέλειο.


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: caramela στις Ιανουάριος 12, 2010, 23:13:51 μμ
λοιπον...
ειχε πει η βεφα καποια στιγμη να "τσιγαριζουμε" το κριθαρακι σε λιγο λαδακι πριν το βαλουμε στο φουρνο
ετσι κανει καποια κρουστα εξωτερικα και δεν λασπωνει μετα!
το εχω δοκιμασει και το κολπο δουλευει ;)
θελει προσοχη ομως γιατι αρπαζει και καιγεται πολυ ευκολα, σε δευτερολεπτα θα ελεγα απο καποια στιγμη και μετα.
οσο για το κρεας κι εγω το βραζω στην χυτρα πρωτα *KISSED*


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Ιανουάριος 12, 2010, 23:16:56 μμ
Ναι και εγω συμφωνα με τις οδηγιες της μαμας αυτο κανω συνηιως απλα προσθετω και λιγη απο τη σαλτσουλα για να γυαλισει χωρις να καει  ;)   


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: nitsa2009 στις Ιανουάριος 13, 2010, 08:55:30 πμ
ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΧΙΛΟΠΙΤΕΣ Η ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ Τ ΑΦΗΝΩ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠ ΤΟ ΜΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: zoi στις Ιανουάριος 13, 2010, 13:41:50 μμ
ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ.
ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΟΤΣΙ (ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ (ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ΜΕΤΑ), ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΟΤΑΚΙ ΚΛΠ ΤΑ ΒΡΑΖΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΟΥΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ, ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΟΥΛΑ Ή ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΦΑΜΕ Ή ΑΝ ΈΧΕΙ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ) ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

 ;D ;D ;D


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Ιανουάριος 13, 2010, 13:59:43 μμ
Καλωστο το κοριτσι!!
Σε χασαμε και ειχαμε την κουβεντα σου!!Ολα καλα?
Κια εγω στην χυτρα το κανω το κρεας αλλα το ριχνω στο φουρνο μετα διοτι μου αρεσει να πασπαλιζω και λιγο τυρακι να λιωσει...

Χαρηκα πολυ που σε ''ειδα''  @}->-- @}->--


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Marinaki στις Ιανουάριος 13, 2010, 15:18:29 μμ
Θα φτιάξω πρώτη φορά γιουβέτσι αύριο! Στον καλό μου!! Λέω να ακολουθήσω τις συμβουλές σας, ελπίζω να πετύχει!!!!


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Marinaki στις Ιανουάριος 15, 2010, 16:26:21 μμ
Τέλειο βγήκε κορίτσια!!! Να είστε καλά για τις συμβουλές σας!!!!!!


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: YANNA στις Ιανουάριος 16, 2010, 19:35:24 μμ
Να σας πώ επίσης κορίτσια για το γιουβέτσι, και γενικά για το μοσχάρι στο φούρνο σε οποιαδήποτε συνταγή να ζητάτε απο το χασάπη να σας δίνει απο το
κομμάτι που λέγεται στηθοπλευρά (αυτοί το λένε σιδηρόδρομο ::)). Είναι πάρα πολύ μαλακό γιατί είναι κοντά σε κόκκαλο και πάρα πολύ νόστιμο, εγώ το ψήνω μάλιστα
και σε ξυλόφουρνο που είναι πολύ δυνατός και ψήνεται δύσκολα το μοσχάρι. Έχει αρκετό λίπος αλλά το αφαιρείτε πολύ εύκολα.


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Lydia στις Σεπτέμβριος 14, 2010, 13:56:50 μμ
εγώ έφτιαξα χθες μοσχάρι γιουβέτσι Συνταγή Αργυρώ -> https://www.argiro.gr/recipes/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9

νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν ότι καλύτερο σε γιουβέτσι έχω φτιάξει ποτέ!! ρίξτε μια ματιά ;D


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: jslam στις Σεπτέμβριος 19, 2010, 10:18:38 πμ
εδω και λιγες ημερες ειμαι συνταξιουχος(αν και μικρος 45 ετων ;D) και λεω να μαθω να  μαγειρευω,,,να περναει η ωρα ;D
σημερα θα φτιαξω το γιουβετσι και απο τις τοσες συνταγες που διαβασα στο google κατεληξα στη δικη σας.
ελπιζω να βγει καλο,να μην ανατιναχθει η κουζινα ... @=
για καλο και για κακο εχω standby και το τηλ. μιας ψησταριας ;D


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: Flora στις Σεπτέμβριος 19, 2010, 15:41:46 μμ
Καλή επιτυχία jslam και καλώς μας ήρθες  @}->--
Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά νομίζω πως με αυτές τις συμβουλές δεν θα παει τίποτε στραβά  :)
Μέχρι κι εγώ τα κατάφερα :P


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: jslam στις Σεπτέμβριος 20, 2010, 15:29:16 μμ
δε ξερω αν θα το πιστεψετε....αλλα εχθες ζωγραφισα ;D
το γλυψανε...εμειναν τα μπριζολικια ολα...
ακολουθησα κατα γραμμα οτι εγραψε η μαργαριτα.και το κολπο με το τηγανι...
τους εστειλα αδιαβαστους ;D
για την αλλη κυριακη θα ανεβασω το πηχυ....ξεκιναω διαβασμα...αν εχετε τιποτα δυνατο ριχτε ρε κοριτσια κανα συνδεσμο, αλλα νατοχετε δοκιμασει μη τη πατησουμε....
100000 *KISSED*


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: margarita79 στις Σεπτέμβριος 20, 2010, 16:39:34 μμ
δε ξερω αν θα το πιστεψετε....αλλα εχθες ζωγραφισα ;D
το γλυψανε...εμειναν τα μπριζολικια ολα...
ακολουθησα κατα γραμμα οτι εγραψε η μαργαριτα.και το κολπο με το τηγανι...
τους εστειλα αδιαβαστους ;D
για την αλλη κυριακη θα ανεβασω το πηχυ....ξεκιναω διαβασμα...αν εχετε τιποτα δυνατο ριχτε ρε κοριτσια κανα συνδεσμο, αλλα νατοχετε δοκιμασει μη τη πατησουμε....
100000 *KISSED*

Μπραβοοο σου!Πολυ χαιρομαι που ειχες επιτυχια!!
Ολες οι συνταγες στο greekmasa ειναι δοκιμασμενες και φωτογραφημενες απο εμας.
Εχεις ριξει μια ματια στην αρχικη σελιδα στις συνταγες μελων? (https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=section&id=8&Itemid=49)

Πες τι φαγητο θες να κανεις κα θα σου πουμε.

Εγω απο τη μερια μου θα σου προτεινα αυτο

Μοσχαρακι με μπυρα και χρωματιστες πιπεριες
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3698&Itemid=49

Θα σκισεις πιστεψε με!!! *THUMBS%%__%%UP* *THUMBS%%__%%UP*

Αν εχεις κατι αλλο υποψιν σου πες μας και θα σου δωσουμε λινκ.
Απ ολα  εχουμε!!  :D


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: jslam στις Σεπτέμβριος 20, 2010, 18:50:43 μμ
λες παλι μοσχαρι?
αλλα για να το λες τοσο κατηγοριματικα θαναι θεσπεσιο...
παλι θα την εξοστρακισω τη γυναικα απο τη κουζινα(αλλο που δε θελει ;D).
παω να  δω αν ειναι ευκολο για τις δυνατοτητες μου.. @=


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: joannoula στις Σεπτέμβριος 21, 2010, 13:55:28 μμ
εδω και λιγες ημερες ειμαι συνταξιουχος(αν και μικρος 45 ετων ;D) και λεω να μαθω να  μαγειρευω,,,να περναει η ωρα ;D
Φτου φτου σκόρδα, παλληκάρι μου, ζηλεύω :D. Καλώς ήρθες στην παρέα @}->-- Καλή συνέχεια στην ζωή σου χωρίς το άγχος του ξυπνητηριού ;)

δε ξερω αν θα το πιστεψετε....αλλα εχθες ζωγραφισα ;D
ΑΞΙΟΣ, ΜΠΡΑΒΟ *THUMBS%%__%%UP*

παλι θα την εξοστρακισω τη γυναικα απο τη κουζινα(αλλο που δε θελει ;D).
jslam, πες μου σε παρακαλώ, πού μπορώ να σου στείλω & τον δικό μου σύζυγο για φροντιστήριο, μπας & του κολλήσεις καμμιά ωραία συνήθεια σαν την παραπάνω; :D :D :D :D :D :D

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με ότι καταπιαστείς @}->--


Τίτλος: Απ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο
Αποστολή από: jslam στις Σεπτέμβριος 21, 2010, 15:53:33 μμ
Παράθεση
Φτου φτου σκόρδα, παλληκάρι μου, ζηλεύω :D. Καλώς ήρθες στην παρέα @}->-- Καλή συνέχεια στην ζωή σου χωρίς το άγχος του ξυπνητηριού ;)

jslam, πες μου σε παρακαλώ, πού μπορώ να σου στείλω & τον δικό μου σύζυγο για φροντιστήριο, μπας & του κολλήσεις καμμιά ωραία συνήθεια σαν την παραπάνω; :D :D :D :D :D :D

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ με ότι καταπιαστείς @}->


1.ιωαννα δε θα καταπιαστω με τιποτα ;D χαλαρωμα και στα χτηματακια μου...

2....δε ξερεις μπορει στη πρωτη αποτυχια να απογοητευτω...και να μου βγει αρνητικα @=

3. ξυπνητηρι......θα μου λειψει το γλυκουλη μου *KISSED*