Τίτλος: ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ Αποστολή από: DAFDAF στις Απρίλιος 08, 2009, 20:46:49 μμ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 2 ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΡΙΓΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ . ΕΧΟΥΜΕ 4 Η 5 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΥΡΙΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ " ΑΛΜΥΡΑ ΓΛΥΚΑ " ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ 1 Η 2 ΜΠΟΛΙΕΣ . ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ . ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 150 / 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ . ΥΛΙΚΑ 2 ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ,4 Η 5 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΥΡΙΑ ΓΛΥΚΑ , ΑΛΜΥΡΑ , ΜΠΟΛΙΚΗ ΡΙΓΑΝΗ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ . *THUMBS%%__%%UP*
Τίτλος: Απ: ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ Αποστολή από: MB04 στις Απρίλιος 09, 2009, 09:57:41 πμ πολύ ωραίος φαίνεται ο μεζές σου ! Γιατί δεν τον βάζεις στην συνταγή για να το έχουμε ????
Τίτλος: Απ: ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ Αποστολή από: sgr στις Απρίλιος 09, 2009, 10:03:50 πμ Να ρωτήσω. Τη συκωταριά δεν τη ζεματίζεις ε ?
Ολόκληρη ή κομματάκια ? Τίτλος: Απ: ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ Αποστολή από: susudi στις Απρίλιος 22, 2009, 10:37:56 πμ Με έστειλε η νοστιμία σου!!!!!!!
Λουκούμι!!!!!! Τίτλος: Απ: ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ Αποστολή από: joannoula στις Απρίλιος 22, 2009, 15:36:11 μμ Ακουγεται νοστιμοτατη η συνταγη σου! *THUMBS%%__%%UP* Θα το φτιαξω ομως Κυριακη γιατι ειμαστε κομπλε απο κρεας αυτες τις μερες & θα σας πω εντυπωσεις.
Τίτλος: Απ: ΧΑΣΑΠΙΚΟΣ ΜΕΖΕΣ Αποστολή από: YANNA στις Απρίλιος 22, 2009, 19:11:48 μμ Πρέπει να είναι πολύ ωραίος αυτός ο μεζές. Όμως με την μπόλικη ρίγανη που λές δεν πικρίζει? Σίγουρα όμως θα την δοκιμάσω γιατί έχουν περισέψει μπόλιες και συκωταριά
απο το Πάσχα ;) |