Τίτλος: Ένα αλλιώτικο σουφλέ τυριών (μαλακών) Αποστολή από: Lydia στις Ιούνιος 06, 2007, 09:56:32 πμ 100 γραμμάρια Gorgonzola 100 γραμμάρια Roquefort 100 γραμμάρια ricotta 100 γραμμάρια γούντα ή ένταμ 1 κρέμα γάλακτος 2 αυγά Πιπέρι Προαιρετικά φουντούκια Παρασκευή Σε ένα μπόλ ανακατεύω τα τυριά και προθέτω τα κροκάδια των αυγών και την κρέμα γάλακτος και τα φουτούκια σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύω τα ασπράδια σε μαρέγκα και μετά τα προθέτω στο μείγμα των τυριών αφήνωντας μια μικρή ποσότητα. Βουτυρώνω φόρμα σουφλέ, ρίχνω το μείγμα και από πάνω λίγη μαρέγκα. Προθερμαίνω φούρνο στους 170 βαθμούς και ψήνω για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Δεν ανοίγω φούρνο σε καμμία περίπτωση!!! Σερβίρω άμεσα με πράσινη σαλάτα. Bon appetite! |