GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γενική συζήτηση => Μήνυμα ξεκίνησε από: mariaZ στις Νοέμβριος 12, 2009, 09:38:08 πμ



Τίτλος: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 12, 2009, 09:38:08 πμ
Λοιπόν κορίτσια το μαγείρεμα το αγαπώ αλλά δεν είμαι σεφ και οταν παρακολουθω αυτους τους υπεροχους σεφ να κόβουν ή να κάνουν διάφορα με απίστευτη ταχύτητα ζηλεύω  :-[ γι αυτό εψαξα να βρω ωραίες τεχνικές να μάθω να κάνω κι εγώ τα ίδια (λέμε τώρα  xD)

Πρώτο βιντεακι για τενική κοψίματος (είναι στα αγγλικά) και δίχνει τις κινήσεις πολύ αργά και απλά  @}->--


https://www.youtube.com/v/arOHmHYhEaY&NR=1&feature=fvwp


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 12, 2009, 09:51:28 πμ
τεχνικη "στριφογυρίσματος" ( xD) φαγητού σε τηγάνι (αν ξερει κανείς πως το λένε ας μας πει  :-[)

https://www.youtube.com/v/noizuQwvL0M&NR=1


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 12, 2009, 16:35:19 μμ
Κόβοντας εύκολα και γρήγορα πιπεριές

https://www.youtube.com/v/eMG8R7s8LLU&feature=related


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 12, 2009, 16:40:51 μμ
Πως να ανοιγουμε κρασί (δείχνει και ένα φοβερο gadget) σωστά για να μη μας μένει ο φελός μέσα

https://www.youtube.com/v/-Z3caYeb-jA&feature=related


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Marinaki στις Νοέμβριος 12, 2009, 17:12:12 μμ
Ευχαριστούμε Μαράκι!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 12, 2009, 17:14:46 μμ
Πως να φτιάξετε τριαντάφυλλο απο μια ντομάτα                                                                 και απο ένα καρότο 

https://www.youtube.com/v/_AcwtD9MdCU&feature=related                    https://www.youtube.com/v/PdIyyKiWsqI&feature=related


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: margarita79 στις Νοέμβριος 12, 2009, 17:42:13 μμ
Αααα το τριανταφυλλακι απο μενα θα το ειδαν  :P :P
Ειμαι πολυ μπροστα  :D :D
(https://www.greekmasa.gr/images/cooks_fotos/mak_400.jpg)

πλάκα κανω φυσικα..πρωτη φορα βλεπω τετοια βιοντεακια και ειναι πολυ ωραια..ενας σεφ μου ειχε δειξει να κανω και ανθρωπακια απο καροτο αλλα δεν το πετυχαινα..

Μπραβο μαρακι!!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 24, 2009, 17:29:44 μμ
Πως να φτιάξουμε ένα μείγμα απο σκόρδο και λάδι που μπορεί να μπεί σε dressings για να αναδείξει τη σαλάτα μας, μπορούμε να το αλοίψουμε σε ψωμί και να φτιάξουμε τέλεια σκορδόψωμα, μπορούμε να αλοίψουμε κρέατα πριν τα ψήσουμε κλπ.

https://www.youtube.com/v/KZTP3c0j7zc&feature=channel


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: giota στις Νοέμβριος 24, 2009, 21:20:42 μμ
πολυ καλο *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Faye στις Νοέμβριος 25, 2009, 08:01:42 πμ
A Mαράκι, τι ωραίο θεματάκι είναι αυτό; :o
Και πολύ χρήσιμο φυσικά  ;)
Μπράβο σου!!! *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: MAROULA στις Νοέμβριος 25, 2009, 08:40:06 πμ
πολύ ωραία video κορίτσια και χρήσιμα *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: marylou στις Νοέμβριος 25, 2009, 10:16:54 πμ
πολύ καλό  *THUMBS%%__%%UP* *THUMBS%%__%%UP* *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Νοέμβριος 25, 2009, 20:05:45 μμ
Δειτε αυτο το βιντεακι σχετικα με το πως μπορουμε να καθαρισουμε γρηγορα ενα βρασμενο σφιχτο αυγο!!!!!! Μη δωσετε και πολυ σημασια τι λεει στην αρχη απλα δειτε τι κανει στο τελος :o



https://www.youtube.com/v/PN2gYHJNT3Y


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: margarita79 στις Νοέμβριος 25, 2009, 20:22:41 μμ
Πλακα μας κανει? :o
Θα δοκιμασω και θα σας πω...
Αυτα τα αυγα της πεθερουλας μου εχουν βγαλει το λαδι στο καθαρισμα  xD


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Marinaki στις Νοέμβριος 25, 2009, 23:33:28 μμ
!!!!!!!!! Γίνεται αυτό;;;!!
Τα αυγά εν τω μεταξύ για να βγουν τέλεια και να μην φύγει λίγο από το ασπράδι τους πρέπει να μην είναι φρέσκα.... Εγώ στο σπίτι το αυγό 1-2 ημερών δεν μπορώ να το καθαρίσω...το τρώω μελάτο!!!!!!!!!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Flora στις Νοέμβριος 26, 2009, 09:36:16 πμ
Τα αυγά εν τω μεταξύ για να βγουν τέλεια και να μην φύγει λίγο από το ασπράδι τους πρέπει να μην είναι φρέσκα.... Εγώ στο σπίτι το αυγό 1-2 ημερών δεν μπορώ να το καθαρίσω...το τρώω μελάτο!!!!!!!!!

Μαρινάκι, αυτό είναι αλήθεια.
Επίσης, τα πολύ φρέσκα αυγά, της ημέρας, δεν πρέπει να τα τρώμε λόγω σαλμονέλας...είναι καλύτερο να το αφήσουμε 1-2 μέρες στο ψυγείο και μετά να τα καταναλώσουμε ;)

Όσο για τον κύριο....τι να πω...με άφησε με ανοιχτό το στόμα  ??? ??? ???
Θα το δοκιμάσω το κόλπο του, το πολύ πολύ να κυνηγάμε το αυγό  xD  xD  xD xD


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 06, 2009, 09:11:56 πμ
Πως να κόψουμε ένα κοτόπουλο σε μερίδες

https://www.youtube.com/v/wyoG3ebfy2U&feature=related


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Flora στις Δεκέμβριος 06, 2009, 09:48:28 πμ
Όσο για τον κύριο....τι να πω...με άφησε με ανοιχτό το στόμα  ??? ??? ???
Θα το δοκιμάσω το κόλπο του, το πολύ πολύ να κυνηγάμε το αυγό  xD  xD  xD xD

Το δοκίμασα κι έχω να σας πω πως δουλεύει πραγματικά  :o :o :o :o :o
Έμεινα με το τσόφλι στο 1 χέρι, το αυγό ΟΛΟΚΛΗΡΟ στο άλλο και καθόμουν σαν τη χαζή και κοιτούσα μια το ένα μου χέρι και μια το άλλο  O_o O_o O_o  :D :D :D


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 06, 2009, 09:51:19 πμ
Το δοκίμασα κι έχω να σας πω πως δουλεύει πραγματικά  :o :o :o :o :o
Έμεινα με το τσόφλι στο 1 χέρι, το αυγό ΟΛΟΚΛΗΡΟ στο άλλο και καθόμουν σαν τη χαζή και κοιτούσα μια το ένα μου χέρι και μια το άλλο  O_o O_o O_o  :D :D :D

Πλάκα κάνεις?   :o :o :o Δεν πίστευα οτι γίνεται νόμιζα απλά οτι μας κοροιδεύει ο κυριούλης. Μπράβο βρε Φλώρα τώρα θα το δοκιμάσω σίγουρα κι εγώ. Αρκεί να μη με δει η σιχασιάρα η κόρη μου γιατί δεν πρόκειται να το φάει το αυγό  :D :D :D :D


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Flora στις Δεκέμβριος 06, 2009, 09:56:00 πμ
Αρκεί να μη με δει η σιχασιάρα η κόρη μου γιατί δεν πρόκειται να το φάει το αυγό  :D :D :D :D

Το πιθανότερο είναι να θέλει να το κάνει κι εκείνη  >:D >:D
Έχει πολλή πλάκα  :D ;D :D


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: linmak88 στις Δεκέμβριος 06, 2009, 15:45:05 μμ
Μόλις είδα τον τύπο με τ' αυγό! Καλά ο τύπος έχει πολύ πλάκα - ακόμα να κλείσω το στόμα μου και θα μπει καμιά μύγα!   ;D


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 06, 2009, 16:10:28 μμ
Κορίτσια μόλις έφτιαξα την "σαλτσούλα" με το σκόρδο στην απάντηση Νο 7 (στην πρώτη σελίδα) και το έβαλα σε ψωμάκι που το έψησα στους 230 για 10 λεπτάκια. Εγινε τέλειο δοκιμάστε το


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 11, 2009, 09:37:18 πμ
Πως να καθαρίσουμε καρύδες  ;)

https://www.youtube.com/v/n2UyVEm4Osg


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 11, 2009, 09:39:32 πμ
Ενα τιρ για νόστιμη γαλοπούλα

https://www.youtube.com/v/30S-syuca1E


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 11, 2009, 09:41:38 πμ
Και ξαναλέω: το γρήγορο καθάρισμα του αυγού είναι ανεπανάληπτο αλλά δείτε και πως θα ξεφλουδίσετε σε δευτερόλεπτα μια βραστή πατάτα  :o

https://www.youtube.com/v/wjz3NV8l0zI&feature=channel


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: linmak88 στις Δεκέμβριος 11, 2009, 10:10:54 πμ
Μαράκι, το βίντεο με το αυγό έβαλα και το είδαν και ο άντρας μου με τον γιο μου( ο γιος μου είναι 14,5 ετών) και έμειναν κι αυτοί με ανοικτό το στόμα!
Τώρα πάλι μας εντυπωσιάζεις! Που τα βρίσκεις τόσο ωραία βίντεο βρε άτιμο κορίτσι;  *KISSED*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 14, 2009, 10:29:19 πμ
Δεν ξέρω για εσάς εγώ όμως το παθαίνω. Οταν βάζω μέλι αδυνατώ να το ρίξω όλο εκεί που χρειαζομαι οπότε παίρνω κι άλλη κουταλιά και συνήθως λερώνω και γύρω-γύρω (και στο τέλος γλύφω το κουτάλι για να βγάλω το μέλι απο πάνω και να μπορώ να το πλύνω >:D) Δείτε τον τρόπο που μπορούμε να βάλουμε μέλι με το κουτάλι μας και να μην μείνει σταγόνα μέλι επάνω στο κουτάλι

https://www.youtube.com/v/bjgcRyfIti8


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Marinaki στις Δεκέμβριος 14, 2009, 10:51:14 πμ
 *THUMBS%%__%%UP*
 Ωραίος τρόπος!!!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 14, 2009, 13:23:45 μμ
Εδώ ο σεφ δείχνει έναν τρόπο πως να φύγει η σπιρτάδα απο τα χέρια μας αν έχουμε πιάσει καυτερες πιπεριές (λιγο καθυστερημένα το βρήκα Μαρινάκι  ::))

https://www.youtube.com/v/Hz-2uKhIM_g


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 15, 2009, 10:02:46 πμ
Θέλετε να κόψετε μια στρογγύλη τούρτα ή ένα στρογγυλο κεικ και έχετε να σερβίρετε 12 άτομα. Οι περισσότεροι ξεκινούν και χωρίζουν στη μέση μετά χωρίζουν τα δυο κομμάτια και αυτά στη μέση κ.ο.κ. μέχρι που τα κομμάτια είναι 8. Αν συνεχίσουμε να κόβουμε το κομμάτι θα είναι πολύ μικρό
Δείτε λοιπόν αυτό το τιρ


https://www.youtube.com/v/KXo73a6oLlQ


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: margarita79 στις Δεκέμβριος 15, 2009, 10:32:28 πμ
Ααααα αυτο μου το εμαθε περισυ η Βαγγο!!
Βολευει πολυ σε μεγαλη τουρτα για να βγαλεις πιο πολλα κομματια κανεις ενα μικρο κυκλο στη μεση ενα λιγο μεγαλυτεροκαι εχεις 3 ομοκεντρους κυκλος  μετα κοβεις και βγαινουν πολυ περισστερα κομματια !


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Nena στις Δεκέμβριος 15, 2009, 12:41:59 μμ
Ναι ωραίο κόλπο και μάλιστα δεν χρειάζεται να πεδεύσαι με μαχαίρι να κάνεις τον κύκλο. Αρκεί να χρησιμοποιείς ποτήρια διαφορετικής διαμέτρου. Το μπήγεις, το στρίβεις και το τραβάς οπότε βγαίνοντας το ποτήρι έχει και το κεντρικό κομμάτι τούρτας ή κέικ.


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 15, 2009, 15:35:14 μμ
Φτιάχνετε πίτσα, και το τελειωμα της πίτσας μας είναι συνήθως άδειο είτε σκληρό και ξεροψημένο είτε πολύ μαλακό και ... άδειο. Δείτε πως θα γεμίσετε και αυτό το σημείο με τυροτρέλα ;) και όλοι θα τρελαθούν

https://www.youtube.com/v/TXDOF4tg9Zs&feature=SeriesPlayList&p=0DEBB946BBDAB781


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Faye στις Δεκέμβριος 16, 2009, 00:03:29 πμ
Ωραίο Μαράκι το μυστικό με την pizza. Nα πω όμως ότι το ζυμάρι γι αυτή την pizza είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο , λίγο πιό μαλακά, διαφορετικά θα σκάσει.
Βάζουμε λοιπόν τα τυράκια, το κλείνουμε καλά λίγο πιό μέσα απ ότι το έκλεισε η κοπέλα και μετά υπάρχςι ένα εργαλειάκι σαν μικρό πλαστράκι πλαστικό  αλλά αγκαθωτό. Μ αυτό περνάμε όλο τον πάτο της ζύμης και πατάμε καλά και γύρω γύρω στα σημεία που γυρίσαμε το κομμάτι ζύμης να κολλήσει καλά.Αυτ΅ο το εργαλειάκι την τρυπάει τη ζύμη για να καταλάβετε.
Μετά βάζουμε τα υλικά μας και πριν ψήσουμε το τυλιγμένο μέρος ή με βούτυρο ή με σκορδοβούτυρο.


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 16, 2009, 00:07:34 πμ
Τέλεια τώρα οι πίτσες μας θα γινονται ακόμα νοστιμότερες  *THUMBS%%__%%UP*

Nα πω όμως ότι το ζυμάρι γι αυτή την pizza είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο , λίγο πιό μαλακά, διαφορετικά θα σκάσει.

Δηλαδή έχει ειδική συνταγή? Για πες για πες ::)


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Faye στις Δεκέμβριος 16, 2009, 00:49:40 πμ
Μαράκι μου όλες οι ζύμες έχουν τα ίδια υλικά: νερό, λάδι, αλεύρι, μαγιά. Η διαφορά τους είναι  στην ποσότητα του νερού και στη μαγιά. Τώρα το τι περιέχει η μαγιά δεν ξέρω να σας το πω γιατί ερχόταν συσκευασμένη σε πακετάκι με τη φίρμα της εταιρείας και δεν έγραφε πάνω συστατικά.
Τώρα το κλασικό ζυμάρι το ιταλικό βγαίνει αρκετά σφιχτό το πλάθουμε στο χέρι μας σαν μπαλίτσα  και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος ένα δεκάλεπτο μετά ρίχνουμε αλευράκι από πάνω το πατάμε με το χέρι μας και το ανοίγουμε σε ταψάκι.
Το ζυμάρι που είναι σαν λουκουμάς βγαίνει ελάχιστα ποιό μαλακό το τοποθετούμε σε πολύ λαδωμένο ταψάκι να καλύπτει τα δύο τρίτα του ταψιού και σε ύψοε το ένα τρίτ. Φαντάσου κάτι σαν χοντρό φύλλο. Το βάζουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσει (περίπου 2 ώρες). Είναι έτοιμο όταν στο φάρδος καλύψει όλο το ταψάκι και στο ύψος τα 2/3. Το δουλεύουμε προσεκτικά όμως μη μας ξεφουσκώσει.
Το ζυμάρι για την πίτσα με τα τυράκια γίνεται μαλακό και έχει αρκετό λάδι να το καταλαβαίνειςστο χέρι. Το ανοίγουμε σε χοντρό φύλλο και το βάζουμε στο ψυγείο για κανα μισάωρο. Ψήνεται καλύτερα σε ταψάκι με τρυπούλες και τρύπημα όπως είπα παραπάνω.
Το ζυμάρι το πολύ λεπτό βγαίνειο πολύ νερουλό , σκέψου κάτι σαν μουσκεμένο ψωμί. αυτή τη μορφή έχει. Το βάζουμε λοιπόν μέσα σε νάϋλον σακούλα κλείνουμε καλά και το τοποθετούμε μέσα σε κλειστό αλουμινένιο σκεύος. Φουσκώνει και ενώνει σε ζυμάρι. Μετά παίρνουμε κομμάτια και τα ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο σε τρυπητό ταψάκι  μέχρι το χείλος του , κόβουμε ότι περισσεύει και πάλι τρυπάμε με το εργαλειάκι.
Βέβαια να πω ότι οι πιτσαρίες χρησιμοποιούν ειδικό μηχάνημα για τα ανοίγματα και τα ζυμάρια διατηρούνται μέχρι 12 ώρες στο ψφγείο σκεπασμένα για να μην ξεραθούν από πάνω.
Τα ζυμάματα γίνονται σε μεταλικό κάδο που έχει ζεσταθεί πρώτα με χλιαρό νερό. Το νερό που χρησιμοποιούμε είναι πάντα χλιαρό και τα υλικά στον κάδο μπαίνουν πρώτα το νερό μετά η μαγιά ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το λάδι και τελευταίο το αλεύρι.


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 16, 2009, 08:05:06 πμ
Πάντα με την καλή συμβουλη Φαίη μου, είσαι καταπληκτική  @}->--


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 16, 2009, 08:58:52 πμ
Φανταστικές ιδέες για να στολίσουμε τις τάρτες μας *THUMBS%%__%%UP*

https://www.youtube.com/v/GaG9IqLjRhw


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Flora στις Δεκέμβριος 16, 2009, 09:07:14 πμ
Πολύ μου αρέσουν αυτές οι σκεπαστές τάρτες αμερικανικού τύπου  *IN%%__%%LOVE*
Ωραίες ιδέες μας έδωσες Μαράκι  *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: margarita79 στις Δεκέμβριος 16, 2009, 11:06:17 πμ
Να πω οτι αυτα τα σχεδιακια πανω στην ταρτα δεν τα κανουν μονο για ομορφια αλλά και για να περνει η ταρτα αερα και να μη σκαει επειδη το φρουτο βραζει!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 17, 2009, 08:23:47 πμ
Πάμε και στον στολισμό. Μέρες που είναι θέλουμε το τραπέζι μας, ακόμη κι αν πρέπει να έχει λεμονοκουπες για στίψιμο επάνω, να είναι πανέμορφο. Ας το στολίσουμε ;)



https://www.youtube.com/v/lblcggNH8RY

και τα αγγουράκια για την σαλάτα μας

https://www.youtube.com/v/SBUZWaO-fdM


https://www.youtube.com/v/oaaoxaEnulE




Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: giota στις Δεκέμβριος 17, 2009, 19:09:33 μμ
εντυπωσιακο *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 18, 2009, 02:58:16 πμ
οχι επικαιρο λογω φρουτου αλλα τουλαχιστον ευκολο και εντυπωσιακο για διακοσμηση

https://www.youtube.com/v/pnxVuOlbyzg


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: VASILIKH στις Δεκέμβριος 18, 2009, 03:17:33 πμ
ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΞΕΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΓΩ ΤΙΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ....


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 18, 2009, 18:50:05 μμ
Πως να "ξεζουμίσουμε" τελείως τα λεμόνια μας

https://www.youtube.com/v/VJ_n0P02cmY


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 22, 2009, 08:45:05 πμ
Εχετε στρογγυλό ταψάκι και θέλετε να στρώσετε λαδόκολλα. Πώς το κάνετε? (καλά εγώ προσωπικά το κοβω παραλληλόγραμο και το στρώνω μέσα κι ας πετάει) αλλά αν κάποια θέλει να έχει την τέλεια στρογγυλή λαδόκολα που να εφαρμόζει ακριβώς στο ταψάκι, ιδού η λύση

https://www.youtube.com/v/OxB7VRdnK5o


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 22, 2009, 15:20:09 μμ
Φανταστική διακόσμηση για το φαγητό μας. Φτιάξτε φοίνικα απο λαχανικά  *THUMBS%%__%%UP*


https://www.youtube.com/v/bA7jkSIsBMI&feature=related


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: Flora στις Δεκέμβριος 22, 2009, 19:13:06 μμ
Αυτό το tip με τη λαδόκολλα είναι καταπληκτικό!
Στρώνεται πολύ πιο εύκολα απ' ότι το τετράγωνο ή το παραλληλόγραμμο κι έτσι δεν περισσεύει χαρτί ώστε να καεί ;)
Δοκιμάστε το κορίτσια !


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 23, 2009, 07:27:07 πμ
2 φανταστικοί τρόποι για να καθαρίσουμε ρόδια χωρίς να γίνουν όλα ανω - κάτω

https://www.youtube.com/v/-qfQ3_N7S6Y&feature=channel         https://www.youtube.com/v/KmLqeNZV3xE


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: giota στις Δεκέμβριος 23, 2009, 10:35:55 πμ
πολυ καλο!!!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: joannoula στις Δεκέμβριος 23, 2009, 11:36:48 πμ
Μπράβο Μαράκι *THUMBS%%__%%UP* Ολα τα βιντεάκια είναι σούπερ *THUMBS%%__%%UP* & έξυπνες λύσεις!


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 28, 2009, 08:16:06 πμ
Kοψτε τα ολοκληρα τοματάκια κονσέρβας εύκολα και γρήγορα

https://www.youtube.com/v/pifpsyBLOQc&feature=channel


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Δεκέμβριος 30, 2009, 07:09:35 πμ
Πως να κόψουμε γρήγορα τα μυρωδικά μας


https://www.youtube.com/v/viSFlQsQD4A


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Ιανουάριος 06, 2010, 08:37:54 πμ
Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να καθαρίσουμε τις ώριμες ντομάτες μας για το φαγητό χωρίς το φλούδι


https://www.youtube.com/v/_l8YOVeTqDk


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: linmak88 στις Ιανουάριος 06, 2010, 14:27:50 μμ
Μαρία, τι να σου πω τώρα εγώ...;;; στα έχω πει όλα!!!!!!!!!  @}->-- *THUMBS%%__%%UP* *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Ιανουάριος 19, 2010, 03:42:03 πμ
Πως να καθαρίσουμε σπάράγγια και μερικά τιπς για να τους προσθέσουμε γεύση



https://www.youtube.com/v/af75YFOS5uk


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: mariaZ στις Μάρτιος 09, 2010, 06:57:21 πμ
Ένα ωραίο σχέδιο με φράουλες για ντεκόρ

#Invalid YouTube Link#


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: MAROULA στις Μάρτιος 09, 2010, 08:15:01 πμ
Πολύ ωραίο και εύκολο *THUMBS%%__%%UP*


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: anastasia2006 στις Μάρτιος 09, 2010, 18:35:17 μμ
εντυπωσιακά  ;D
Μαρία  μπράβο, μπράβο, μπράβο  *THUMBS%%__%%UP*
ήταν πολύ ενημερωτικά


Τίτλος: Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Αποστολή από: giota στις Μάρτιος 12, 2010, 10:41:27 πμ
τελειο *THUMBS%%__%%UP*