GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Γλυκά => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Δεκέμβριος 15, 2009, 23:02:13 μμ



Τίτλος: Μους la pleasure
Αποστολή από: hambo στις Δεκέμβριος 15, 2009, 23:02:13 μμ
300 gr σοκολατα κουβερτουρα

200 gr φρεσκο γαλα

250 gr κρεμα γαλακτος

50 γρ ρουμι μαυρο

τοποθετουμε το γαλα με την σοκολατα σε αναμενη εστια μεχρι να λιωσει η σοκολατα μας .Και αφηνουμε το μειγμα μετα απο καλο ανακατεμα να κρυωσει .

Κτυπαμε παρα πολυ καλα παγωμενη την κρεμα γαλακτος μεχρι να δεσει καλα.

Ανακατευουμε την κρεμα μας που εχει δεσει με το μειγμα του γαλακτος και της σοκολατας και προσθετουμε το ρουμι.
Ανακατευουμε με ενα κουταλι σιγα σιγα απο κατω προς το πανω μεχρι γα γινει ενα ομοιομορφο δεσιμο.

Τοποθετουμε σε μπολ η ποτηρια το μειγμα μας και το αφηνουμε για 6 ωρες στη συντηρηση.