GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Θαλασσινά => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Δεκέμβριος 31, 2009, 14:48:46 μμ



Τίτλος: Πεσκανδριτσα Hambo specials
Αποστολή από: hambo στις Δεκέμβριος 31, 2009, 14:48:46 μμ
Εκτος απο σουπα μπορουμε να την κανουμε στη λαδοκολα.Πολυτιμο το συκωτι της

4 με 5 kg πεσκανδριτσα
αφου μας την εχουν καθαρισει καλα πετσα και τα σχετικα.
την αλατιζουμε /πιπερι μαυρο και βαζουμε μεσα της και καποιες φετες λεμονι
την τυλιγουμε 2 φορες στην λαδοκολα και την ψινουμε για 50 λεπτα στους 200 βαθμους
μεσα στο ταψι μας ριχνουμε ι ποτηρι νερο

Μην πεταξετε τον ζωμο που θα μεινει μετα το μαγειρεμα καντε μια σουπα αφου σουρωσετε.

χυμο απο ενα λεμονι  ηδια ποσοτητα σε ελαιολαδο αλατι και μια μεγαλη κουταλια μαγιονεζα ανακατεψτε και περιχυστε πανω στο ψαρι


Τίτλος: Απ: Πεσκανδριτσα Hambo specials
Αποστολή από: Pastaflora στις Δεκέμβριος 31, 2009, 19:07:18 μμ
Και εγώ την κάνω έτσι... Εγώ την κάνω και τηγανητή με  σιμιγδάλι πανέ , γίνεται υπέροχη....!


Γνωρίζετε ¨οτι στον   Τύρναβο ή στην Αγυιά την πεσκανδρίτσα την λένε κότα, ή κότα της θάλασσας; και την σούπα της κοτόσουπα;