GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Κρεατικά => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Ιανουάριος 04, 2010, 16:18:54 μμ



Τίτλος: Νεφραμια Χοιρινου με ροδι
Αποστολή από: hambo στις Ιανουάριος 04, 2010, 16:18:54 μμ
1 νεφραμια απο μικρο χοιρινο σε κοματια 1 kg
χυμος απο 2 ροδια  100 γρ  αλλα υπαρχει και ετοιμος χυμος 100% στα super market 

50 γρ μελι το καλυτερο για την συνταγη ειναι το μελι απο βανιλια ελατης εχει ενα ζαχαρη χρωμα

αλατι /πιπερι /  ελαιολαδο
λιγο νερο κατι λιγοτερο απο μισο ποτηρι
σουσαμι προαιρετικα

αφου αλατισουμε το κρεας το τσιγαριζουμε μεχρι να παρει χρωμα  αρκετα

κτυπαμε το μελι με το χυμο απο το ροδι και αφου εχουν ανακατευτει καλα πιχνουμε και το νερο μας και ανακατευουμε τελος το ριχνουμε στο κρεας μας
προσεχουμε κα μην κολλησει.οταν εχει τραβηξει τα υγρα δηλ τα περισσοτερα ειμαστε ετοιμοι  και σβησουμε την εστια μας μπορουμε να ριξουμε λιγο σουσαμι  εχει ωραια αισθητικη οψη το καθε κομματι χοιρινου.