Τίτλος: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: joanna στις Ιούνιος 07, 2007, 13:47:30 μμ Ειχα δει καποια στιγμη στο blog της Αρχοντιας ενα κεικ πορτοκαλι που εβαζε μεσα 1 κουπα χυμο πορτοκαλι με λιγο κονιακ ..τώρα αν εγω αντι χυμου βαλω amita motion θα τρωγεται το κεικ ή δεν κανει ο τυποποιημενος χυμος ???
οποιος μπορει να με βοηθησει .... ;) Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: margarita79 στις Ιούνιος 07, 2007, 13:50:42 μμ νομιζω μια χαρα θα κανει και ετσι .εγω και στα κεικ με χυμο και στα κουλουρακια πορτοκαλι βαζω αμιτα και γινονται μια χαρα
Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: margarita79 στις Ιούνιος 07, 2007, 13:51:37 μμ αρχοντια θελουμε και εμεις την συνταγη.....................
Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: joanna στις Ιούνιος 07, 2007, 13:53:05 μμ αρχοντια θελουμε και εμεις την συνταγη..................... ευχαριστω Μαργαριτα :-* Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: arhontia στις Ιούνιος 07, 2007, 15:01:57 μμ Θα τη μεταφέρω εδώ, αλλά μέχρι να καταχωρηθεί πάρ'την από το blog: https://arhontia.blogspot.com/2007/05/blog-post.html
Με αμίτα, δεν έχω δοκιμάσει, στύβω 2-3 πορτοκάλια πάντα. Οι χυμοί βγάζουν μια αμυδρή πικρίλα, αλλά δεν νομίζω να φανεί. Ο χυμός μπορεί να αντικατασταθεί και με γάλα, ή τριμμένο μήλο ή μπανάνα. Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: joanna στις Ιούνιος 08, 2007, 07:37:22 πμ Λοιπον το κεικ εγινε σουπερ ;D
μοσχομυριζε πορτοκαλι ολο το σπιτι καθως ψηνοταν , την επομενη φορα θα το κανω και με φυσικο χυμο ... το γλασο ολα τα λεφτα !!!! ::) Ευχαριστουμε Αρχοντια για την συνταγη ... Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο .... Αποστολή από: arhontia στις Ιούνιος 08, 2007, 18:38:54 μμ Αυτό το γλάσο έχει καταστρέψει πολύ κόσμο...
προσωπικά το γλασο μου, το προτιμώ χωρίς κέικ. |