GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Αναζήτηση Συνταγής => Μήνυμα ξεκίνησε από: joanna στις Ιούνιος 07, 2007, 13:47:30 μμ



Τίτλος: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: joanna στις Ιούνιος 07, 2007, 13:47:30 μμ
Ειχα δει καποια στιγμη στο blog της Αρχοντιας ενα κεικ πορτοκαλι που εβαζε μεσα 1 κουπα χυμο πορτοκαλι με λιγο κονιακ ..τώρα αν εγω αντι χυμου βαλω amita motion θα τρωγεται το κεικ ή δεν κανει ο τυποποιημενος χυμος ???

οποιος μπορει να με βοηθησει .... ;)


Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: margarita79 στις Ιούνιος 07, 2007, 13:50:42 μμ
νομιζω μια χαρα θα κανει και ετσι .εγω και στα κεικ με χυμο και στα κουλουρακια  πορτοκαλι βαζω αμιτα και γινονται μια χαρα


Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: margarita79 στις Ιούνιος 07, 2007, 13:51:37 μμ
αρχοντια θελουμε και εμεις την συνταγη.....................


Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: joanna στις Ιούνιος 07, 2007, 13:53:05 μμ
αρχοντια θελουμε και εμεις την συνταγη.....................

ευχαριστω Μαργαριτα  :-*


Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: arhontia στις Ιούνιος 07, 2007, 15:01:57 μμ
Θα τη μεταφέρω εδώ, αλλά μέχρι να καταχωρηθεί πάρ'την από το blog:   https://arhontia.blogspot.com/2007/05/blog-post.html

Με αμίτα, δεν έχω δοκιμάσει, στύβω 2-3 πορτοκάλια πάντα. Οι χυμοί βγάζουν μια αμυδρή πικρίλα, αλλά δεν νομίζω να φανεί. Ο χυμός μπορεί να αντικατασταθεί και με γάλα, ή τριμμένο μήλο ή μπανάνα.


Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: joanna στις Ιούνιος 08, 2007, 07:37:22 πμ
Λοιπον το κεικ εγινε σουπερ ;D

μοσχομυριζε πορτοκαλι ολο το σπιτι καθως ψηνοταν , την επομενη φορα θα το κανω και με φυσικο χυμο ...

το γλασο ολα τα λεφτα !!!! ::)

Ευχαριστουμε Αρχοντια για την συνταγη ...


Τίτλος: Απ: Κεικ με χυμο ....
Αποστολή από: arhontia στις Ιούνιος 08, 2007, 18:38:54 μμ
Αυτό το γλάσο έχει καταστρέψει πολύ κόσμο...
προσωπικά το γλασο μου, το προτιμώ χωρίς κέικ.