GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum

Μαγειρέματα => Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια => Μήνυμα ξεκίνησε από: hambo στις Σεπτέμβριος 27, 2010, 12:47:28 μμ



Τίτλος: Φασολακια ξερα στον αερα Hambo specials
Αποστολή από: hambo στις Σεπτέμβριος 27, 2010, 12:47:28 μμ
2.5 kg φασολακια πλατια

Καθαριζουμε τις κλωστες απο τα φασολακια

ραμα η κλωστη πλαστικη

Περνουμε μια  βελονα  λιγο μεγαλη και περναμε ενα ενα τα φασολακια στο ραμα.

Τα κρεμαμε καπου ψηλα οχι σε υπογειο ουτε καπου που εχει κλισουρα .Εγω τα κρεμαω στο τελος του κλιμακοστασιου δηλ λιγο πριν την ταρατσα.
Τα αφηνουμε για 8 μηνες και μετα ενα πλυσιμο και μαγειρεμα οπως και τα φρεσκα φασολακια.
Μπορουμε να κανουμε και το λαχανο ετσι οχι το ασπρο.